Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Pie uzvarām tiek Znaroka Dinamo un Torpedo, saasina situāciju Rietumu konferencē

Atlikušajās KHL spēlēs pirmdien pie uzvarām tika Oļega Znaroka trenētie Maskavas Dinamo – 5:3 savā laukumā ar Novosibirskas Sibirj, kā arī Ņižņijnovgorodas Torpedo, kuri pēc 3:2 uzvaras pār Minsku nostiprinājušies Rietumu konferences 2.vietā.

Znaroka vīri maču aizvadīja visai pārliecinoši, pirmo 28 minūšu laikā saberot pretinieku vārtos četras ripas. Turpinājumā Sibirj tika līdz 2:4, bet Konstantīns Gorovikovs atjaunoja trīs ripu pārsvaru mājiniekiem. Viss, ko vēl spēja Sibirj – spēles 58.minūtē samazināt starpību – ar 5:3 piekto uzvaru pēc kārtas izcīnīja Maskavas Dinamo. Tādējādi maskavieši tikuši jau pie 92 punktiem – konferences līderiem SKA nu ir vairs tikai par sešiem vairāk, katram klubam atlicis spēlēt sešus mačus.

Tikmēr Rietumu konferences 2.vietā nostiprinājās Torpedo, sīvā cīņā ar 3:2 uzveicot Minskas Dinamo. Pirmie vārtus gan guva viesi no Baltkrievijas (Daniels Korso), bet mača turpinājumā trīs ripas sagādāja Torpedo uzbrukums. Minska spēja vienu ripu atgūt spēles pēdējā minūtē, bet kaut punktu saglābt neizdevās. Torpedo ar 83 punktiem ir Tarasova divīzijas līderi, automātiski ieņemot 2.pozīciju konferencē. Par pieciem punktiem mazāk Severstaļ un Minskai, septiņus atpaliek Atlant

KHL regulārajā turnīrā viens mačs tiks aizvadīts rītdien, kad Habarovskas Amur un Novokuzņeckas Metallurg cīnīsies par ļoti svarīgiem punktiem Austrumu konferencē. Pēc tam čempionātā sekos starptautisko spēļu pauze līdz 15.februārim.

KHL spēļu rezultāti
Amur – Metallurg Nk 1:2
Torpedo – Dinamo Mn 3:2
Dinamo M – Sibirj 5:3

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi