Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +11 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Pirmo "sauso" spēli NHL aizvada čehu vārtsargs Vladāžs

Savu pirmo "sauso" spēli Nacionālajā hokeja līgā (NHL) svētdien aizvadīja čehu vārtsargs Daniels Vladāžs, palīdzot Kalgari Flames viesos ar 4:0 (1:0, 2:0, 1:0) pārspēt Otavas Senators vienību.

24 gadus vecajam čehu vārtsargam, kurš NHL aizvadīja tikai savu devīto spēli, izdevās atvairīt visus 27 mājinieku metienus.

"Jau no paša mača sākuma mēs bijām labāka komanda," pēc panākuma teica Vladāržs. "Mēs bijām vairāk koncentrējušies. Puiši teicami spēlēja vārtu priekšā un šī man bija ļoti viegla spēle."

Iepriekšējā sezonā čehu vārtsargs debitēja NHL, aizvadot piecas spēles Bostonas "Bruins" rindās. Šosezon viņam četras mačos "Flames" kreklā ir trīs uzvaras, vidēji zaudēti 1,96 vārti un atvairīti 93,3 procenti pretinieku metienu.

Vārtus "Flames" rindās guva šovasar Rīgā par pasaules čempionāta vērtīgāko spēlētāju atzītais Endrū Mandžapane,  kā arī Eliass Lindholms, Metjū Tkačaks un Ņikita Zadorovs.

Jau ziņots, ka svētdienas mačā sagrāvi piedzīvoja Teodora Bļugera pārstāvētā Pitsburgas "Penguins" vienība, kas viesos ar 1:6 (1:2, 0:2, 0:2) piekāpās Vašingtonas "Capitals" komandai.

Bļugers uz ledus pavadīja 14 minūtes un 24 sekundes, no tām divas minūtes un deviņas sekundes mazākumā. Metienus pa vārtiem Latvijas uzbrucējs neizpildīja, izdarīja vienu spēka paņēmienu, uzvarēja sešus no 12 iemetieniem un nopelnīja neitrālu lietderības koeficientu.

Bļugers šajā sezonā 14 mačos guvis trīs vārtus, atdevis vienu rezultatīvu piespēli un iekrājis negatīvu lietderības koeficientu -3.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi