Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Porziņģim 26 punkti, seši bloki un uzvaras grozs panākumā pār Grizzlies

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis svētdien guva 26 punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē, palīdzot Bostonas Celtics viesos ar 102:100 pārspēt Memfisas Grizzlies komandu.

Porziņģis guva savas komandas pēdējos četrus punktus, tostarp arī uzvaras grozu ar bumbas triecienu grozā no augšas minūti un vienu sekundi pirms finālsvilpes.

Mājiniekiem bija iespējas izraut uzvaru, tomēr metieni nebija sekmīgi, bet pēdējā sekundē Porziņģis nobloķēja Zeira Viljamsa metienu, liekot mājiniekiem piedzīvot zaudējumu ar 100:102 (27:26, 26:30, 23:23, 24:23).

Porziņģis ar 26 punktiem bija savas komandas rezultatīvākais spēlētājs, turklāt viņa kontā arī astoņas atlēkušās bumbas zem groziem, seši bloķēti metieni, viena rezultatīva piespēle, viena pārtverta bumba, divas kļūdas un četras personīgās piezīmes. LIepājnieks realizēja deviņus no desmit divpunktu metieniem, astoņus no deviņiem soda metieniem, bet netrāpīja nevienu no trim tālmetieniem.

Uzvarētāju rindās 20 punktus guva Džeisons Teitams, bet 15 - Sems Hauzers.

Mājinieku sastāvā rezultatīvākais ar 30 punktiem bija Dezmonds Beins, bet 28 punktus un 12 atlēkušās bumbas savā kontā ierakstīja Santi Aldama.

"Celtics" šī bija sestā uzvara pēc kārtas, un komanda ar 11 panākumiem 13 mačos ir Austrumu konferences un visas līgas līdere. Savukārt "Grizzlies" 13 spēlēs piedzīvojuši desmit zaudējumus un ieņem 13.pozīciju Rietumu konferencē.

Citā mačā trīs punktus guva Dāvis Bertāns, bet viņa pārstāvētā Oklahomasitijas "Thunder" izbraukumā sagrāva Portlendas "Trail Blazers" komandu, liekot mājiniekiem kapitulēt ar 91:134 (21:33, 22:43, 23:25, 25:33).

Šejs Gildžess-Aleksandrs uzvarētāju rindās bija rezultatīvākais ar 28 punktiem, bet mājiniekiem 14 punktus guva Džeramijs Grants.

"Thunder" ar desmit uzvarām 14 spēlēs ieņem otro vietu Rietumu konferencē, bet "Trail Blazers" ar bilancei 3-10 ierindojas vien 14.vietā 15 komandu pulkā.

Nākamo spēli Porziņģa pārstāvētā "Celtics" aizvadīs jau pirmdien, kad viesos tiksies ar Šarlotas "Hornets", bet "Thunder" trešdien mājās uzņems Čikāgas "Bulls".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi