Laika ziņas
Šodien
Migla
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Putins pieteikts Gagarina kausa finālspēlēm

Krievijas prezidents Vladimirs Putins, kurš iepriekš vairākkārt devies hokeja laukumā dažādās amatieru līmeņa spēlēs, pirmdien oficiāli pieteikts Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) finālspēlēm. Lai gan jaunu hokejistu pieteikšanas termiņš jau sen kā beidzies, politiķa dalība finālā kļuvusi iespējama arī īpašu Valsts domes rīkojumu.

Vēl gan nav zināms, kuras komandas sastāvā redzēsim vienu no šobrīd pasaulē apspriestākajiem politiķiem, jo KHL nav sākušies pat pusfināli. Rietumu konferencē par vietu Gagarina kausa finālā (un iespējamu sastāva papildinājumu Putina izskatā) cīnīsies Jāņa Sprukta un Miķeļa Rēdliha pārstāvētais Jaroslavļas Lokomotiv un Prāgas Lev, bet Austrumos Artūrs Kulda un Ufas Salavat Julaev cīkstēsies ar Magņitogorskas Metallurg.

Zināms, ka Putins finālā vismaz pa vienam mačam plānojis aizvadīt abu finālistu rindās, tādējādi dodot komandām līdzvērtīgas izredzes uzvarēt. Pirms Soču olimpiskajām spēlēm Putins, spēlējot vienā maiņā ar Baltkrievijas prezidentu Aleksandru Lukašenko, pārsteidza pasauli ar precīzām piespēlēm un elegantām piruetēm Krievijas hokeja zvaigžņu spēlē. Krievijas hokeja ekspertam Sergejam Brasokam-Kļuškovskim nav šaubu par Putina varējumu: "Tas, ko es redzēju uz ledus zvaigžņu spēlē Sočos, pilnībā atbilst vidēja līmeņa KHL hokejista spējām. Iespējams, savu lomu varētu spēlēt pretinieku kaušļu bijība pret Putinu, jo viņš tomēr visai labi pārvalda austrumu cīņas..."

Tiek ziņots, ka 61 gadu vecā Putina spēles laiks tiks ierobežots līdz 10-15 minūtēm mačā. Plānots, ka Putinam KHL spēlēs netiks maksāta alga kā hokejistam, tomēr tiks nodrošināta ēdināšana, ekipējums un vieta komandas autobusa aizmugurējā sēdeklī. Tāpat līga plānojusi goda vietā KHL muzejā novietot visas prezidenta iemestās ripas finālā, protams, ja vien tādas būs.

*Šī ir 1.aprīļa ziņa


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi