Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

R. Bukartam atkal vārti, Eisbaren uzvaras attālumā no DEL pusfināla

Latviešu hokejists Rihards Bukarts trešdien guva vārtus Vācijas augstākās hokeja līgas (DEL) čempionāta ceturtdaļfināla mačā, palīdzēdams Berlīnes Eisbaren komandai izcīnīt uzvaru.

Eisbaren sērijas ceturtajā mačā viesos ar rezultātu 3:1 (1:1, 1:0, 1:0) pārspēja Volfsburgas Grizzly Adams vienību, tādējādi sērijā līdz četrām uzvarām panākot 3-1.

Bukarts, kurš spēlēja ceturtajā virknējumā, guva Berlīnes komandas pirmos vārtus, mača ceturtajā minūtē atklādams rezultātu.

Bukarts vārtus guva arī iepriekšējā mačā, palīdzēdams berlīniešiem izcīnīt graujošu uzvaru ar 8:1. Latviešu uzbrucējam šie bija pirmie vārti Eisbaren rindās.

Sērijas nākamais mačs notiks piektdien Berlīnē.

Jau vēstīts, ka Eisbaren DEL regulāro čempionātu noslēdza otrajā vietā.

Pašlaik 22 gadu vecais Bukarts sezonu iesāka Čehijas augstākās līgas vienībā Zlīnas Aukro Berani, ko novembra sākumā atstāja, bet vēlāk pievienojās Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas vienībai Rīgas Dinamo.

Zlīnas komandā viņš 17 spēlēs izcēlās ar diviem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm. Spēles laiks viņam bija krietni mazāks nekā brālim Robertam, kurš bija viens no Aukro Berani komandas līderiem. Savukārt Rīgas Dinamo vienībā Bukarts šosezon 14 KHL spēlēs tika pie vieniem gūtajiem vārtiem.

Tikmēr latviešu aizsarga Arvīda Reķa pārstāvētā Augsburgas Panther Vācijas čempionāta izslēgšanas spēlēs netika, sezonu noslēdzot kopvērtējuma 12.vietā starp 14 vienībām.

Reķis šosezon 46 spēlēs izcēlās ar vieniem vārtiem un četrām rezultatīvām piespēlēm, kā arī negatīvu lietderības koeficientu -9. Pašlaik 39 gadus vecajam latvietim līgums ar Panther ir noslēdzies. Rudenī viņš DEL čempionātā aizvadīja savu 500.spēli.

Iepriekš Reķis Panther komandu pārstāvēja no 2003. līdz 2008.gadam, bet nākamās divas sezonas latviešu aizsargs spēlēja arī Volfsburgas Grizzly Adams rindās. 2010.gadā viņš pievienojās Rīgas Dinamo komandai, kurā pavadīja četras sezonas, bet 2014.gadā latviešu aizsargs atgriezās Augsburgā.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi