Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Rautakallio: ar šādu spēli Rīgas Dinamo gūs arī uzvaras

Ufas _Salavat Julajev hokejistiem Rīgas Dinamo _zaudēja pretinieka augstās meistarības dēļ, taču kopumā komanda parādīja gana labu spēli, kas citās cīņās nesīs arī uzvaras, uzskata Latvijas kluba galvenais treneris Peka Rautakallio.



Mājinieki veiksmīgi sāka spēli, taču vēlāk neizmantoja savas iespējas, un kļūdu dēļ zaudēja vārtus, žurnālistiem teica Dinamo treneris. Ja viena komanda izgājienu divatā pret vienu aizsargu noslēdz bez metiena un nerealizē skaitlisko pārsvaru, bet otra soda par kļūdām, tad ar labu spēles sākumu uzvarai ir par maz, viņš paskaidroja.

"Jāspēj izmantot savas iespējas, jo pret tāda līmeņa pretinieku kā Ufa to nebūs daudz," sacīja Rautakallio. "Bija labs sākums ar 2:0, bet sekoja kļūdas. Tāds pretinieks [kā Salavat Julajev] to nepiedod," paskaidroja treneris.

Rautakallio teica, ka kopumā ar spēli ir apmierināts. Dinamo hokejisti cīnījās par uzvaru, jo citādi šo spēlētāju komandā nebūtu, uzsvēra treneris. "Kas negrib uzvarēt, šajā komandā nespēlē," viņš teica.

Iespēju cīņas galotnē vārtsargu aizstāt ar laukuma spēlētāju Rautakallio uzskatīja par nelietderīgu, jo spiedienu pie pretinieku vārtiem būtu grūti radīt, un risks nebūtu pamatots.

Savukārt Salavat Julajev galvenais treneris Veners Safins sprieda, ka spēle līdzjutējiem noteikti patika neatkarīgi no rezultāta. Viņš uzteica Dinamo kā komandu ar raksturu un savu spēles rokrakstu. Savu vienību Safins cildināja par prasmi lauzt cīņas gaitu un pavērst notikumu gaitu sev par labu arī pēc neveiksmīgas pirmās trešdaļas.

Jau ziņots, ka Dinamo spēli sāka ar diviem gūtiem vārtiem, taču cīņā pret Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Gagarina kausa īpašniekiem zaudēja ar 2:4.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi