Laika ziņas
Šodien
Migla

Rautakallio kritizē Dinamo hokejistu aizraušanos ar indviduālu spēli

Rīgas Dinamo zaudētajā cīņā pret Maskavas Spartak nespēlēja kā komanda, bet aizraušanās ar individuāliem centieniem hokejā nekad nav auglīga, pēc neveiksmes teica Latvijas kluba galvenais treneris Peka Rautakallio.

Dinamo pietrūka komandas spēles, žurnālistiem sacīja Rautakallio, kurš īpaši neapmierināts bija ar veikumu pirmajā trešdaļā. Vēlāk sniegums gan uzlabojies, taču kvalitatīvai spēlei ar to bijis par maz, un vārtu gūšanas iespējas palikušas neizmantotas.

"Katrs par sevi - hokejā tas nekad nenostrādā," uzsvēra Rautakallio. "Patiešām esmu vīlies, mums bija jānospēlē labāk," viņš piebilda.

Rautakallio priecājās par vienu brīvu dienu līdz nākamajai spēlei, jo komandai treniņos būs iespēja piestrādāt, lai novērstu līdzšinējos sarežģījumus. Treneris sagaida, ka turpmāk Dinamo lietderīgāks būs komandā pret Spartak šosezon debitējušais Marcels Hosa, taču Slovākijas uzbrucējam vēl jāaprod ar partneriem. Rautakallio ļāva noprast, ka negrasās komandas spēli pakārtot Hosas potenciālajām vārtu gūšanas spējām.

Vai Dinamo ir nākusi par labu spēlēšana Špenglera kausa izcīņā gada nogalē, Rautakallio nav pārliecināts. Taču līdz nākamajai spēlei sestdien pret Sanktpēterburgas SKA tiks izdarīts viss iespējamais komandas spēles uzlabošanai. Dinamo šosezon piedzīvotos sešus zaudējumus pēcspēles metienos Rautakallio nekomentēja, ļaujot katram pašam secināt, kas spēlētāju prasmēs vainojams.

Savukārt Spartak galvenais treneris Andrejs Sidorenko savu komandu cildināja par pašatdevi un uzvaras gribu. Tas ļāvis Maskavas komandai jau otrajā spēlē pēc kārtas gūt smagi pelnītu uzvaru pēcspēles metienos.

Jau ziņots, ka Rīgas Dinamo Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē pret Spartak ar 1:2 zaudēja pēcspēles metienos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi