Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Reimonds ar pirmo hat-trick NHL karjerā sekmē Red Wings uzvaru

Lūkass Reimonds Nacionālās hokeja līgas (NHL) karjerā aizvadījis pirmo spēli, kurā guvis trīs vārtus, svētdien palīdzēja Detroitas Red Wings izcīnīt uzvaru.

"Red Wings" viesos ar rezultātu 6:3 (1:1, 4:1, 1:1) kārtējo zaudējumu sagādāja Čikāgas "Blackhawks".

19 gadus vecais Reimonds NHL aizvadīja sesto spēli un pirmo reizi laukumā devās divas spēles pēc kārtas. Svētdien viņš pats trīs reizes precīzi meta pretinieku vārtos, kā arī izdarīja vienu rezultatīvu piespēli.

Vienus vārtus un divas rezultatīvas piespēles izdarīja Tailers Bertuci. Pa vieniem vārtiem "Red Wings" labā guva Kārtners Rovnijs un Vladislavs Namestņikovs.

Čikāgas komandā pa vieniem vārtiem guva Dominiks Kubaliks, Tailers Džonsons un Henriks Borgstrēms. Džastins Teivss, kurš veselības problēmu dēļ pagājušajā sezonā nespēlēja, laukumā atgriezās ar divām rezultatīvām piespēlēm.

Četrus punktus - vienus vārtus un trīs piespēles - sakrāja arī Romāns Josi, kad viņa pārstāvētā Nešvilas "Predators" sagādāja sezonā pirmo zaudējumu Minesotas "Wild".

"Predators" viesos ar rezultātu 5:2 (3:0, 2:2, 0:0) pārspēja "Wild".

Josi atklāja rezultātu, spēles ceturtajā minūtē izmantojot vairākumu. Pēc divām minūtēm pēc Filipa Fošberja un Josi piespēles vēlreiz vairākumu realizēja Raeins Johansens. 13.minūtē Johansens pēc Josi un Meta Dišēna piespēles vēlreiz pārspēja pretinieku vārtsargu.

Niks Bjuksteds otrā perioda vidū guva pirmos vārtus "Wild", tomēr pēc tam Fošberjs pēc Josi un Dišēna piespēles palielināja "Predators" pārsvaru. Teners Žano otrā perioda izskaņā nostiprināja komandas pārsvaru, bet trīs sekundes pirms perioda beigām Niko Šturms guva otros "Wild" vārtus, tomēr komanda pēc četrām uzvarām piedzīvoja pirmo zaudējumu jaunajā NHL sezonā.

Ar 33 atvairītiem metieniem un uzvarētu spēli NHL debitēja "Predators" vārtsargs Konors Ingrems. Kāpo Kahkonens "Wild" vārtos apturēja 24 metienus.

Ņujorkas "Islanders" ar 2:0 (1:0, 0:0, 1:0) viesos uzvarēja Vegasas "Golden Knights".

Iļja Sorokins "Islanders" vārtos atvairīja visus 42 pretinieku metienus, bet Džošs Beilijs un Metjū Barzals guva vārtus. "Golden Knights" vārtos Robins Lēners tika galā ar 24 metieniem.

Jau ziņots, ka Latvijas uzbrucēja Rūdolfa Balcera pārstāvētā Sanhosē "Sharks" komanda svētdien NHL sezonas piektajā spēlē cieta pirmo zaudējumu 2021./2022.gada regulārajā čempionātā.

"Sharks" izbraukumā ar rezultātu 3:4 (1:3, 0:1, 2:0) atzina Bostonas "Bruins" pārākumu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi