Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Rīgas Dinamo iemet pirmie, bet zaudē astoto spēli pēc kārtas

Rīgas Dinamo pirmdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mačā savā laukumā cieta astoto zaudējumu pēc kārtas, piekāpjoties vienai no Rietumu zonas līderēm Maskavas apgabala Vitjaz komandai. Dinamo zaudēja ar 1:2 (1:0, 0:0, 0:2).

Vārtus rīdzinieku labā guva Vitālijs Pavlovs, bet viesiem precīzs bija Jevgeņijs Artjuhins un Pāvels Černovs.

Mačā ar Maskavas apgabala komandu, rīdzinieku rindās šosezon debitējot Oskaram Bārtulim, pirmo periodu labāk aizvadīja mājinieki. Loģiski bija astotajā minūtē pēc Kristapa Sotnieka un Roberta Lipsberga piespēlēm Pavlova gūtie vārti - 1:0.

Otrajā periodā liels pārsvars bija Vitjaz, taču vārtos perfekts bija Andrejs Makarovs, periodā atvairot 22 pretinieku metienus, kamēr pretējos vārtos Iļja Ježovs tika traucēts vien septiņreiz.

Trešajā periodā Vitjaz spiediens turpinājās, un divreiz arī Makarovs bija bezspēcīgs. 43.minūtē precīzs bija Artjuhins, bet 56.minūtē - Černovs ar metienu no zonas vidus - 1:2.

Rīdzinieki pirms mača ar Vitjaz bija cietuši jau septiņus zaudējumus pēc kārtas, sestdien viesos ar 1:6 kapitulējot KHL čempionei Maskavas CSKA, turklāt pirms mača Maskavā trīs spēlēs nebija guvuši vārtus.

Pagājušajā nedēļā komandas sastāvā debitēja divi vārtsargi Makarovs un Aleksanders Salāks, kuri šajos mačos nebija glābēji. Tāpat pagājušajā nedēļā Dinamo rindas papildināja arī aizsargs Oskars Bārtulis, taču komandu atstāja vārtsargs Kristers Gudļevskis, kā arī uzbrucēji Jākobs Berjlunds un Dāvids Ulstrēms. Zīmīgi, ka abi zviedri bija starp komandas pieciem rezultatīvākajiem spēlētājiem.

Dinamo ar sešiem punktiem 14 spēlēs ieņem pēdējo vietu starp 12 Rietumu konferences komandām un ir visvājākā vienība līgā, kamēr Vitjaz ar 25 punktiem 14 dueļos rietumos izvirzījusies pirmajā vietā.

Trešdien rīdzinieki uzņems Minskas Dinamo, bet pēc tam dosies izbraukumā, kurā mēros spēkus ar Omskas Avangard, Čeļabinskas Traktor un Nursultanas Baris vienībām.

 

Top komentāri

joptr
j
Kā tad tā Lattelkoma Hulio neviens vairs nepērk ,hokejs nerullē :DDDDDD
Getliņi
G
Sūtīt tos miskastniekus uz izgāztuvi šķirot atkritumus.
Bolvu taisneyba
B
Lobok zaudejums rūkā, nakaij mednis kūkā.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi