Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +7 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Rīgas Dinamo mačā pret Indraši lūko atgriezties play-off zonā

Latvijas komanda Rīgas Dinamo šodien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mačā viesos tiekas ar bijušā kapteiņa Mika Indraša pārstāvēto Maskavas Dinamo. Mačs sāksies plkst.18.30 pēc Latvijas laika, tiešraidē to translējot kanālam TV Play Premium.

Rīgas komanda iepriekšējā nedēļā piecu mājas spēļu sēriju noslēdza ar divām uzvarām sīvās cīņās, vispirms ar 3:2 pārspējot Bratislavas Slovan, bet pēc tam ar tādu pašu rezultātu pēcspēles metienu sērijā gūstot virsroku pār Minskas Dinamo. Tiesa, sestdien sekoja smagākais zaudējums sezonā, viesos ar 1:7 kapitulējot spēcīgajai Sanktpēterburgas SKA.

Rīgas komanda pēdējos desmit mačos cietusi septiņas neveiksmes, taču melnā josla vienību nav pārāk attālinājusi no izslēgšanas turnīra zonas, no kā Latvijas klubs pašlaik atpaliek par vienu punktu.

Pēc šī mača rīdziniekiem janvāra pēdējā dienā būs mājas spēle ar Maskavas Spartak, kur spēlē Mārtiņš Karsums un Kaspars Daugaviņš, bet pēc tam būs divi mači izbraukumā pret Austrumu konferences pastarītēm Minskas Dinamo un Bratislavas Slovan. Izlašu pārtraukumā Latvijas komanda viesos tiksies ar Lielbritānijas izlasi.

Rīdzinieki izbraukumā devušies ar rezultatīvo zviedru uzbrucēju Līnusu Videlu sastāvā, taču viņš pirmdien, visticamāk, nespēlēs. Tikmēr izbraukumā nav devušies ceturtdien traumu guvušais uzbrucējs Rihards Marenis, kā arī iepriekš savainotie Koltons Gilīss un Gunārs Skvorcovs.

Maskavieši Rīgas komandai ir parocīgi pretinieki, jo uzvarēti visās trīs šosezon aizvadītajās spēlēs.

Indrašis šosezon 46 spēlēs guvis 11 vārtus un veicis 12 rezultatīvas piespēles, būdams trešais rezultatīvākais spēlētājs komandā.

Rīgas Dinamo ar 52 punktiem 53 spēlēs Rietumu konferencē ieņem devīto vietu, bet Maskavas Dinamo ar 61 punktu 53 cīņās ir piektā.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi