Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +4 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Rīgas Dinamo noslēdz līgumus ar uzbrucējiem Gračovu un Stoļarovu

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Rīgas "Dinamo" papildinājusi sastāvu ar krievu uzbrucējiem Jevgeņiju Gračovu un Genādiju Stoļarovu, informē klubs.

Iepriekšējo sezonu 30 gadus vecais Gračovs pavadīja Omskas "Avangard" komandā, kuras sastāvā laukumā devās 53 spēlēs, guva piecus vārtus un veica septiņas rezultatīvas piespēles.

KHL, pārstāvot "Avangard", Jekaterinburgas "Avtomobilist", Ņižņijnovgorodas "Torpedo", Habarovskas "Amur", Jaroslavļas "Lokomotiv" un Vladivostokas "Admiral" komandas, uzbrucējs piedalījies 373 mačos, kuros guvis 32 vārtus un atdevis 52 rezultatīvas piespēles. Zīmīgi, ka savā rezultatīvākajā KHL sezonā viņš "Torpedo" komandā spēlēja tieši pie Pētera Skudras, kurš šobrīd vada tieši "Dinamo" vienību.

No 2010. līdz 2012.gadam Gračovs aizvadīja 34 spēles Nacionālajā hokeja līgā (NHL), atzīmējoties ar vieniem vārtiem un trīs rezultatīvām piespēlēm. NHL viņš pārstāvēja Ņujorkas "Rangers" un Sentluisas "Blues", bet lielāko daļu no karjeras Ziemeļamerikā spēlēja Amerikas Hokeja līgā (AHL). 2008.gada NHL draftā viņu ar kopējo 75.numuru izraudzījās "Rangers".

Krievijas U-18 un U-20 izlašu sastāvos Gračovs savulaik izcīnīja pasaules čempionātu medaļas.

Tikmēr 34 gadus vecais Stoļarovs iepriekšējā sezonā bija Maskavas "Spartak" rindās, 44 mačos tiekot pie trim rezultatīvām piespēlēm. KHL viņš spēlējis arī Maskavas apgabala "Vitjaz", "Torpedo", Ņižņekamskas "Ņeftehimik", Maskavas CSKA, Čerepovecas "Severstaļ", Maskavas "Dinamo" un Astanas "Baris" vienībās. Arī viņš ir spēlējis Skudras vadībā.

Stoļarovam KHL aiz muguras 535 spēles, 62 vārti un 105 rezultatīvas piespēles. 

"Dinamo" jauno sezonu sākusi ar vienu uzvaru trīs spēlēs. Piektdien mājas spēļu sērijas noslēgumā būs mačs ar Ņižņekamskas "Ņeftehimik".

papildināta visa ziņa

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi