Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +3 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Rīgas Dinamo noslēdz pilnvērtīgus līgumus ar Skvorcovu, Pavlovu, Lipsbergu, Ališausku un Mamčicu

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komanda Rīgas Dinamo noslēgusi pilnvērtīgus vienas sezonas līgumus ar uzbrucējiem Gunāru Skvorcovu, Vitāliju Pavlovu, Robertu Lipsbergu, kā arī aizsargiem Neriju Ališausku un Robertu Mamčicu, informē klubs.

Iepriekš ar šiem spēlētājiem bija noslēgti pārbaudes laika līgumi.

Aizvadītajā sezonā no šiem pieciem hokejistiem visaugstāko rezultativitāti demonstrēja Skovorcovs, kurš 49 spēlēs izcēlās ar trim vārtiem un astoņām rezultatīvām piespēlēm. Viņš profesionāļa karjeru uzsāka Liepājas metalurga komandā, bet kopš 2012.gada viņš spēlē Rīgas Dinamo.

Kopumā KHL čempionātā 28 gadus vecais Skvorcovs 286 spēlēs atzīmējies ar 21 vārtiem un 28 rezultatīvām piespēlēm. Latvijas valstsvienības rindās viņš piedalījies trijos pasaules čempionātos.

Tikmēr 29 gadus vecais Pavlovs arī pirms tam spēlēja Liepājas metalurgā, kā arī Kazahstānā, bet Rīgas klubā viņš ir kopš 2012./13.gada sezonas. Pēc 2014.gada Soču olimpiskajām spēlēm tika diskvalificēts uz 18 mēnešiem par aizliegto vielu lietošanu, tomēr viņš pa to laiku uzspēlēja Austrumkrasta hokeja līgā (ECHL) un pēc tam atgriezās Rīgas Dinamo.

Pagājušajā sezonā Pavlovs 34 spēlēs atzīmējās ar vieniem vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli, bet kopumā viņš KHL čempionātā 186 spēlēs izcēlies ar 13 vārtiem un 17 rezultatīvām piespēlēm.

Latvijas valstsvienību uzbrucējs pārstāvējis Soču olimpiskajās spēlēs un četros pasaules čempionātos - arī šogad, kad astoņos mačos palika bez rezultativitātes punktiem.

Savukārt 24 gadus vecais Lipsbergs 2017./18. gada sezonā Rīgas kluba sastāvā nospēlēja 40 regulārā čempionāta spēles, kurās guva divus vārtus un atdeva trīs rezultatīvas piespēles.

Tikmēr 27 gadus vecais Lietuvas izlases aizsargs Ališausks aizvadītajā sezonā Dinamo rindās piedalījās 51 KHL regulārā čempionāta spēlē, veicot trīs rezultatīvas piespēles.

Visbeidzot 23 gadus vecais Mamčics aizvadītajā sezonā spēlēja Liepājas klubā, kura rindās vietējā čempionātā kopumā 32 spēlēs izcēlās ar desmit vārtiem un 16 rezultatīvām piespēlēm.

Rīgas Dinamo aizvadītajā sezonā ceturto gadu pēc kārtas nespēja iekļūt izslēgšanas turnīrā, paliekot pirmspēdējā vietā visā līgā.

Komandu arī nākamajā sezonā trenēs Ģirts Ankipāns.

Pirmajās četrās KHL sezonās rīdzinieki tika Gagarina kausa izcīņā, divas reizes sasniedzot otro kārtu, pēc tam Latvijas klubs vēl vienu reizi "play-off" spēlēja arī 2013./2014.gada sezonā, bet tagad četrus gadus Dinamo palikusi bez izslēgšanas turnīra.

Jaunā KHL sezona sāksies 1.septembrī.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi