Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Rīgas Dinamo pagarinājumā piekāpjas Soči komandai

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienība Rīgas Dinamo otrdien regulārā čempionāta mačā savā laukumā ar 1:2 (0:1, 0:0, 1:0, 0:1) pagarinājumā piekāpās Soči vienībai.

Vārtus rīdzinieku labā guva Aleksandrs Protapovičs, kurš pārtrauca Dinamo vairāk nekā 190 minūšu ilgušo "sauso" sēriju.

Spēles pirmajā desmitminūtē mājinieki izturēja mazākumu, taču perioda vidū pēc viesu pretuzbrukuma ielaida vārtus. Soči izmantoja haosu rīdzinieku aizsardzības zonā un Dmitrijs Lugins ar plaukstas metienu panāca 1:0.

Otrajā periodā Dinamo teju pusi spēlēja vairākumā, taču savu viena hokejista pārspēku neizmantoja. Turklāt perioda beigās, Andris Džeriņš pēc noraidīto soliņa atstāšanas uztriecās virsū spēles tiesnesis, savainodams soģi. Latviešu uzbrucējs par šo epizodi tika noraidīts līdz spēles beigām.

Pretēji otrajam periodam, trešajā rīdzinieki daudz spēlēja mazākumā, taču nosargāja savus vārtus neskartus. Trešdaļas astotajā minūtē vārtu priekšā pirmais pie atlēkušās ripas bija Protapovičs, kurš no panāca 1:1. Perioda otrajā pusē būtisku pavērsienu nebija, un cīņa turpinājās pagarinājumā.

Papildlaika pirmajā minūtē viesi nonāca trijatā pret vienu Dinamo hokejistu un Dāvids Rundblads izrāva Soču komandai uzvaru.

Par labāko rīdzinieku rindās tika atzīts Protapovičs, kuram balvu pasniedza Maira Brieža pretinieks boksa supersērijas finālā Juniers Dortikoss.

Šajā mačā Dinamo vārtos atgriezās savainojumu izdziedējušais vārtsargs Aleksanders Salāks.

Rīdzinieki pirms pārtraukuma piedzīvoja četrus zaudējumus pēc kārtas, punktu gūstot tikai par zaudējumu pēcspēles metienos pret Čerepovecas Severstaļ, bet trijās atlikušajās cīņās zaudējot ar kopējo vārtu starpību 0:15.

Soči vienība Rīgā ieradīsies ar divu zaudējumu sēriju, un pēdējās četrās spēlēs tā trīsreiz bija spiesta laukumā pavadīt vairāk nekā 60 minūtes. Pēdējā mačā viesos ar 1:6 tika atzīts Maskavas CSKA pārākums.

Dinamo ar 33 punktiem 49 spēlēs ir pēdējā līgā. Pirmais astotnieks Rietumos ir jau 23 punktu attālumā, līdz ar to rīdzinieku tikšana Gagarina kausa izcīņā ir tikai teorētiska. Savukārt Soči Rietumos ar 48 punktiem 50 mačos ir devītā.

Abas komandas KHL čempionātā iepriekš tikušās 14 reizes, no kurām rīdzinieki uzvaru svinējuši tikai divreiz, abas - papildlaikā. Pretinieki astoņas uzvaras svinējuši pamatlaikā, bet trīs - pēcspēles metienos.

Šosezon komandas savā starpā tikušās jau trīsreiz. Savā laukumā Dinamo zaudēja ar 1:2, bet viesos piekāpās ar 2:3, kā arī uzvarēja papildlaikā ar 3:2.

Pēc spēles ar Soči Rīgas hokejisti aizvadīs vēl divas mājas spēles, uzņemot Vladivostokas Admiral un Novosibirskas Sibir.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi