Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Rīgas Dinamo pirms sezonas tiksies ar Indraši, Karsumu, Daugaviņu un Šveices Davos

Augusta beigās tradicionālajā Latvijas Dzelzceļa kausā bez Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandām spēlēs arī Šveices augstākās līgas komanda Davos, vēsta Rīgas Dinamo.

Latvijas Dzelzceļa kauss, kas komandām ir noslēdzošā pārbaude pirms KHL sezonas, šogad Arēnā Rīga norisināsies no 21. līdz 26.augustam.

Turnīrā piedalīsies Rīgas "Dinamo", Jaroslavļas "Lokomotiv", aizvadītās sezonas KHL čempione Kazaņas "Ak Bars", Minskas "Dinamo" un "Davos". Visas komandas aizvadīs viena apļa turnīru, katra nospēlējot četrus mačus.

Pirms tam Rīgas komanda no 5. līdz 11.augustam piedalīsies Ņižņijnovgorodā plānotajā "Gubernatora kausā". Tajā rīdzinieki tiksies ar Mika Indraša pārstāvēto Maskavas "Dinamo", Minskas "Dinamo", Ņižņijnovgorodas "Torpedo", Jekaterinburgas "Avtomoblist", kā arī ar Kaspara Daugaviņa un Mārtiņa Karsuma pārstāvēto Maskavas "Spartak".

2018./2019.gada KHL sezona sāksies 1.septembrī, tādēļ Rīgas "Dinamo" komanda gatavošanos jaunajai sezonai sāks jūlijā, vispirms veicot medicīniskās pārbaudes, kā arī trenējoties Piņķos, bet pēc tam aizvadīs treniņnometni Liepājas Olimpiskajā centrā.

Rīgas "Dinamo" aizvadītajā sezonā ceturto gadu pēc kārtas nespēja iekļūt izslēgšanas turnīrā, paliekot pirmspēdējā vietā visā līgā.

Pirmajās četrās KHL sezonās rīdzinieki tika Gagarina kausa izcīņā, divas reizes sasniedzot otro kārtu, pēc tam Latvijas klubs vēl vienu reizi "play-off" spēlēja arī 2013./2014.gada sezonā, bet tagad četrus gadus "Dinamo" palikusi bez izslēgšanas turnīra.

Nākamajā sezonā KHL spēkosies 25 komandas, jo no turnīra tika izslēgta Toljati "Lada" un Hantimansijskas "Jugra". Plānots, ka vienības aizvadīs pa 62 mačiem.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi