Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā -2 °C
Skaidrs
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte
Sotnieks bija viens no Latvijas izlases līderiem šī gada pasaules čempionātā, bet iepriekšējās divas sezonas aizvadīja KHL kluba Toljati "Lata" rindās

Rīgas Dinamo rindās atgriežas Sotnieks

Latvijas izlases aizsargs Kristaps Sotnieks atgriezies Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandā Rīgas Dinamo, informē vienība. Pašlaik 31 gadu vecais Sotnieks rīdzinieku komandā spēlēs pēc divu sezonu pārtraukuma. Šos divus gadus viņš pavadīja Toljati Lada vienībā, kas gan šajā pavasarī tika izslēgta no KHL.

Iepriekšējā sezonā Sotniekam regulāri bija veselības likstas, kā rezultātā viņš aizvadīja tikai 17 spēles, kuru laikā guva divus vārtus. Savukārt sezonu pirms tam aizsargs 56 mačos atzīmējās ar sešiem vārtiem un astoņām rezultatīvām piespēlēm.

Pirms kļūšanas par Lada hokejistu Sotnieks Rīgas Dinamo sastāvā spēlēja astoņas sezonas.

Sotnieks kopumā KHL regulārajā čempionātā aizvadījis 476 spēles, kuru laikā guvis 28 vārtus un veicis 50 rezultatīvas piespēles, kamēr 36 Gagarina kausa cīņās viņa kontā vieni vārti un piecas rezultatīvas piespēles.

Savukārt šī gada pasaules čempionātā Sotnieks bija viens no izlases līderiem, aizvadot astoņas spēles, kurās veica divas rezultatīvas piespēles, tāpat arī pildīja kapteiņa asistenta funkcijas.

Latvijas izlases rindās Sotnieks kopumā piedalījies jau desmit pasaules čempionātos pēc kārtas, kā arī startējis olimpiskajās spēlēs Vankūverā un Sočos. Viņš savas profesionāļa gaitas uzsāka vairs neeksistējošajā Rīga 2000 komandā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi