Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +12 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna
Sarūgtinājumu mājiniekiem Traktor vienība sagādāja pagarinājuma 14. sekundē

Rīgas Dinamo savā laukumā sīvā cīņā piekāpjas Čeļabinskas klubam

Latvijas komanda Rīgas Dinamo svētdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mačā savā laukumā ar rezultātu 1:2 (1:0, 0:1, 0:0, 0:1) pagarinājumā piekāpās Čeļabinskas Traktor komandai. Rīgas klubs joprojām cīnās par vietu izslēgšanas turnīrā, un no pirmā astoņnieka to šķir trīs punkti. Pēdējo peicu maču laikā Rīgas Dinamo ir cietusi četrus zaudējumus.

Mača rezultāts tika atklāts jau pirmajā minūtē, kad pēc Riharda Mareņa piespēles no vārtu priekšas precīzi meta kanādiešu uzbrucējs Brendons Makmilans. Līdz perioda vidum rīdzinieki nespēja izmantot vienu vairākumu, bet laukumā dominēja arī trešdaļas otrajā nogrieznī, pārtraukumā dodoties ar vienas ripas pārsvaru.

Otrā perioda sestajā minūtē pirmo reizi mačā kapitulēja rīdzinieku vārtsargs Timurs Biļalovs, ripai vārtos ielidojot no saviem komandas biedriem. Metienu pa vārtiem izpildīja amerikānis Raiens Stoa, kuram tika ieskaitīts precīzs raidījums Dinamo cietoksnī. Perioda vidū laukuma saimnieki palika mazākumā, bet pretinieku pārspēku izturēja.

Perioda turpinājumā laukumā pārsvars piederēja viesiem, šoreiz Dinamo hokejistiem pārsvarā aizsargājoties. Perioda pēdējā minūtē bīstams metiens bija Kristapam Zīlem, bet šajā trešdaļā Traktor vārti palika neiekaroti.

Trešā perioda pirmajā pusē Rīgas komanda atguva savu iniciatīvu un ar pāris bīstamiem uzbrukumiem apdraudēja viesu vārtu drošību. Savukārt Čeļabinskas vienība bīstami uzbruka pamatlaika pēdējās divās minūtēs, tomēr rīdzinieki veiksmīgi nosargāja savus vārtus.

Ceturto maču pēc kārtas Dinamo spēli nenoslēdza 60 minūtēs, tādējādi komandām bija jāaizvada pagarinājums. Tiesa, tas ilga vien 14 sekundes, mājiniekiem zaudējumu sarūpējot Jonasam Enlundam.

Šīs mājas spēļu sērijas turpinājumā rīdzinieki otrdien tiksies ar Austrumu konferences līderi Jekaterinburgas Avtomobilist, bet pēc tam sekos arī mači pret Magņitogorskas Metallurg, Bratislavas Slovan un Minskas Dinamo.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Gatavības pārbaude uz Šveices fona

Gatavojoties pasaules čempionātam, kas no 10. līdz 26. maijam norisināsies Čehijas pilsētās Prāgā un Ostravā, Latvijas izlase piektdien un sestdien izbraukumā spēlēs ar Šveici.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi