Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +5 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Rīgas Dinamo šovakar lūkos pārspēt Minskas dinamiešus

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas klubs Rīgas Dinamo šovakar regulārā čempionāta mačā viesos tiekas ar Minskas Dinamo vienību. Duelis sāksies plkst.18.30, maču tiešraidē translējot kanālam TV Play Sports.

Rīdziniekiem šī būs pirmā spēle pēc sešu dienu pārtraukuma. Pagājušajā trešdienā rīdzinieki viesos ar 4:3 pārspēja Bratislavas Slovan, tādējādi pārtraucot septiņu zaudējumu sēriju.

Arī Minskas komandai pēdējās astoņās spēlēs ir tikai viena uzvara un septiņi zaudējumi. Baltkrievijas vienība cietusi trīs neveiksmes pēc kārtas, iepriekšējā duelī ar 0:1 piekāpjoties Maskavas apgabala Vitjaz vienībai.

Latvijas komanda ar 34 punktiem 37 spēlēs Rietumu konferences kopvērtējumā ieņem devīto vietu, no pirmā astoņnieka atpaliekot par trim punktiem. Tikmēr Minskas hokejisti ar 22 punktiem 37 mačos ir pēdējie starp 12 Rietumu konferences komandām un ieņem priekšpēdējo vietu līgā.

Ceturtdien un sestdien gaidāmas cīņas viesos attiecīgi pret Sanktpēterburgas SKA un Helsinku Jokerit, kurā spēlē bijušais rīdzinieku vārtsargs Jānis Kalniņš.

Rīgas Dinamo galvenā trenera Ģirta Ankipāna un viņa palīgu rīcībā šajā izbraukumā būs vārtsargi Timurs Biļalovs un Kristers Gudļevskis, aizsargi Artjoms Aļajevs, Nerijus Ališausks, Uvis Balinskis, Sergejs Gimajevs, Metjū Majone, Roberts Mamčics, Kristaps Sotnieks, Kristaps Zīle, kā arī uzbrucēji Oskars Batņa, Daniels Bērziņš, Kevins Klārks, Lauris Dārziņš, Andris Džeriņš, Mārtiņš Dzierkals, Koltons Gilīss, Emīls Ģēģeris, Egils Kalns, Rihards Marenis, Brendons MakMilans, Gints Meija, Matiass Mitinens, Vitālijs Pavlovs, Miķelis Rēdlihs, Līnuss Videls.

Izbraukumā līdzi nedevās aizsargi Marks Entonijs Zaneti un Dmitrijs Šuļeņins, kā arī uzbrucēji Gunārs Skvorcovs, Roberts Lipsbergs un Frenks Razgals.

Salīdzinājumā ar iepriekšējo sezonu, kas rīdziniekiem bija neveiksmīgākā kluba vēsturē, sastāvā notikušas ļoti būtiskas izmaiņas, jo pirmo reizi vienības vēsturē sastāvā pašlaik ir 12 leģionāri. Pilnībā nomainījusies vārtsargu līnija, kā arī ierindā palikuši vien trīs aizsargi no iepriekšējās sezonas.

Šosezon KHL čempionātā piedalās 25 komandas - 12 Rietumu un 13 Austrumu konferencē.

Regulārajā čempionātā katrai komandai jāaizvada pa 62 spēlēm, kas ir jauns līgas rekords, jo līdz šim vairāk par 60 spēlēm sezonā vienai vienībai nav bijis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nebaidīties izaicinājuma

Sesks: "Pašreizējā situācijā būtu neprātīgi izvirzīt mērķus rezultātu ziņā".

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi