Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Rīgas Dinamo treneri būs Ņiživijs, Vilkoits un Miezāns

Par Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandas Rīgas Dinamo galvenā trenera Pētera Skudras palīgiem trešdien kļuvuši Aleksandrs Ņiživijs un Raimonds Vilkots, bet fiziskās sagatavotības trenera amatā darbu turpinās Raivis Miezāns, vēsta klubs.

Vilkoits iepriekšējā sezonā bijā Jaunatnes hokeja līgas (MHL) kluba Rīga komandas galvenais treneris, bet Ņiživijs - viņa asistents. Šo speciālistu vadībā komanda iekļuva MHL čempionāta play-off turnīrā, kur pirmajā kārtā ar 0-3 piekāpās Jaroslavļas Loko.

1990.gadā dzimušais Raimonds Vilkoits pēc hokejista karjeras noslēgšanas 2017.gada vasarā kļuva par Rīga galvenā trenera palīgu, bet 2019.gadā tika iecelts par komandas galveno treneri.

1976.gadā dzimušais Ņiživijs ir ilggadējs Latvijas izlases un Rīgas Dinamo uzbrucējs, kurš pēc spēlētāja karjeras beigām 2014.gada vasarā sāka strādāt kā treneris Dinamo kluba sistēmā, šajā laikā esot gan vienības galvenā trenera asistents, gan uz īsu brīdi - Rīga komandas galvenais treneris, bet pēc tam arī šīs komandas galvenā trenera palīgs. Nepilnu sezonu Ņiživijs strādāja arī kā Lido vienības galvenais treneris Latvijas čempionātā.

Savukārt 1987.gadā dzimušais Miezāns fiziskās sagatavotības trenera pienākumus Dinamo komandā veic kopš 2016.gada vasaras.

Jau vēstīts, ka Dinamo otrdien panāca vienošanos ar Miku Indraši, Mārtiņu Dzierkalu, Kristapu Zīli, Robertu Mamčiču, Emīlu Ģēģeri un Danielu Bērziņu.

Līdz ar viņu pievienošanos komandai Dinamo šobrīd ir līgumi ar septiņiem uzbrucējiem un diviem aizsargiem, bet vēl 14 hokejisti kluba nometnē atrodas ar pārbaudes laika līgumiem.

Kopumā pārbaudes laika līgumi noslēgti ar diviem vārtsargiem, četriem aizsargiem un astoņiem uzbrucējiem.

Dinamo aizvadītajā sezonā ieņēma priekšpēdējo vietu Rietumu konferencē un visā līgā, sesto gadu pēc kārtas nekvalificējoties Gagarina kausa izcīņai.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Sācies Olimpiskais mēnesis 2024

Ir sācies Olimpiskais mēnesis 2024, kas norisināsies līdz 26. aprīlim un noslēgsies ar Olimpiskās dienas Vislatvijas kopīgo vingrojumu. Šogad dalībai Olimpiskajā dienā saņemti pieteikumi no 41 pašvald...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi