Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Rīgas Dinamo uz gadu pagarina līgumu ar Gilīsu

Kontinentālās hokeja līgas klubs Rīgas Dinamo uz vienu gadu pagarinājusi līgumu ar vienības līdzšinējo uzbrucēju Koltonu Gilīsu.

Kanādiešu uzbrucējam Gilīsam šī būs jau ceturtā sezona Dinamo rindās, bet pirmo reizi viņš komandai pievienojās 2016./17.gada sezonā.

Pašlaik 30 gadus vecajam Gilīsam iepriekšējā sezona bija jau trešā KHL čempionātā, bet šajā līgā viņš pārstāvējis vienīgi Dinamo rindas, kurās aizvadījis 84 spēles, tajā iekrājot 19 rezultativitātes punktus (9+10).

Gilīss 2007.gada Nacionālās hokeja līgas (NHL) jauno spēlētāju draftā tika izvēlēts pirmajā kārtā ar kopējo 16.numuru un savas karjeras laikā pasaules spēcīgākajā līgā aizvadījis 154 spēles, gūstot sešus vārtus un izpildot 12 rezultatīvas piespēles.

Uz Eiropu kanādietis pārcēlās 2015.gadā, ka pievienojās Slovākijas klubam Banskas Bistricas 05 iClinic, kur bija Georgija Pujaca un Laura Bajaruna komandas biedrs.

Starpsezonā Rīgas Dinamo papildinājusies ar trim zviedriem - Vācijas augstākās līgas (DEL) labāko vārtu guvēju Jākobu Berjlundu, uzbrucēju Dāvidu Ulstremu un aizsargu Kristoferu Berjlundu. Komandai pievienojušies arī amerikāņu aizsargs Bens Māršals un kanādiešu uzbrucējs Kārters Eštons, kā arī noslēgts līgums ar jauno latviešu aizsargu Eduardu Jansonu. Tāpat klubs paziņojis par līgumu pagarināšanu ar vārtsargu Kristeru Gudļevski, aizsargiem Kristapu Sotnieku, Uvi Balinski, Neriju Ališausku un Sergeju Gimajevu, kā arī uzbrucējiem Miķeli Rēdlihu, Andri Džeriņu, Gintu Meiju un Brendonu Makmilanu.

Rīgas Dinamo līdz pat aizvadītās sezonas regulārā čempionāta pēdējai kārtai cīnījās par vietu Gagarina kausā, tomēr piekto gadu pēc kārtas Latvijas komanda palika bez KHL izslēgšanas turnīra.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi