Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Rīgas Dinamo pieredzējušais uzbrucējs Ņiživijs vēl tikai cenšas atgūt savu labāko sportisko formu

Rīgas Dinamo pieredzējušais uzbrucējs Aleksandrs Ņiživijs, kurš pirmdien spēlē pret Ufas _Salavat Julajev _guva savus pirmos vārtus Kontinentālās hokeja līgas (KHL) sezonā, pēc ilgstošas traumas ārstēšanas vēl tikai cenšas atgūt savu labāko sportisko formu.



Hokejists, kurš ribas lūzuma dēļ nespēlēja vairāk kā mēnesi, ir piedalījies pēdējos sešos rīdzinieku mačos, taču vēl joprojām izjūt pārtraukuma sekas. "Vēl nejūtos optimāli, jo, izlaižot mēnesi, vienas vai pusotras nedēļas laikā nevar visu atgūt un atgriezties labākajā līmenī. Brīžiem ir ļoti grūti, taču es cenšos, strādāju, tāpēc paskatīsimies, kā būs tālāk," aģentūrai BNS sacīja Ņiživijs.

Viņš šosezon ir aizvadījis 15 spēļu, kurās guvis vienus vārtus un atdevis trīs rezultatīvas piespēles, kā arī guvis vienu uzvaru nesošo pēcspēles metienu. Tieši savainojumi, kāds bija gan pašā sezonas sākumā, gan pēc tam oktobra vidū, nav ļāvuši Ņiživijam dot lielāku ieguldījumu komandas kopējam pūram, taču spēlētājs ir optimistiski noskaņots un uzskata, ka turpmāk jābūt labāk.

Komandai izdevusies laba izbraukuma spēļu sērija, kurā, neskatoties uz ne pārāk augstu rezultativitāti, tomēr izdevies gūt četras vērtīgas uzvaras. "Jā, pēdējos mačos reti esam guvuši vairāk par diviem vārtiem, taču, ja uzvaram, viss ir kārtībā, jo kāda atšķirība, cik iemet, galvenais ir uzvarēt," sprieda Ņiživijs.

Pirmdienas spēlē pret Ufas Salavat Julajev mājiniekiem nav izdevies pēdējais periods, jo spēles pirmo pusi rīdzinieki aizvadījuši ļoti labi. "Divus periodus spēlējām labi, diemžēl hokejā, lai uzvarētu, labi jāspēlē visi trīs. Pat nezinu, kas notika. Mēs centāmies līdz beigām uzturēt tikpat augstu tempu, taču neizdevās. Viņiem [Ufai] sanāca realizēt savus momentus un uzvarēt. Pirmos divus periodus labi kustējāmies, izveidojām momentus, arī pirms pēdējās trešdaļas uzdevums bija spēlēt tāpat, tāpēc nezinu, kas notika, jo līdz galam tomēr neizvilkām," Ņiživijs nespēja atrast izskaidrojumu neveiksmīgajai spēles galotnei.

Viņš gan pieļāva, ka tās varbūt bijušas sekas iepriekšējam garajam izbraukumam ar daudziem un gariem pārlidojumiem. "Izbraukuma tūre nebija slikta, taču smaga. Domāju, ka tādas laika joslu maiņas bez sekām nepaliek, nolidojāmies pamatīgi. Gribētos trešā perioda neveiksmi novelt tieši uz to, taču nevajag aizmirst, ka mēs zaudējām Krievijas čempioniem. Skaidrs, ka Salavat Julajev šeit neatbrauca tāpat vien," piebilda uzbrucējs.

Lai gan zaudējums vienmēr ir nepatīkams, Ņiživijs uzskata, ka pēdējā laikā komandas sniegums ir būtiski uzlabojies. "Jāturpina tādā pašā garā, jāspēlē pacietīgi," piebilda hokejists.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi