Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Sanhosē Sharks beidzot nodrošina dalību Stenlija kausa izcīņā

Sanhosē Sharks vienība otrdien beidzot nodrošināja dalību Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņā.

Līdz ar to "Sharks" kļuvusi par otro Rietumu konferences komandu, kas iekļuvusi Stenlija kausā, jo pirms tam dalību tajā bija nodrošinājusi Kalgari "Flames".

Tiesa, "Sharks" vienībai iekļūšanai Stenlija kausa izcīņā otrdien pat nebija jāaizvada spēle, jo to nodrošināja Minesotas "Wild", kas savā laukumā ar rezultātu 1:3 (0:1, 1:1, 0:1) piekāpās Kolorādo "Avalanche" hokejistiem.

"Sharks" šobrīd ir piedzīvojusi trīs zaudējumus pēc kārtas. Ja tā būtu guvusi uzvaru kādā no šiem mačiem, tā Stenlija kausā būtu iekļuvusi ātrāk. Sanhosē vienība izslēgšanas turnīrā ir iekļuvusi 14 no pēdējām 15 sezonām. Tai 2016.gadā izdevās sasniegt Stenlija kausa finālu, tomēr sešos mačos nācās piekāpties Pitsburgas "Penguins" vienībai.

Tikmēr vadību Rietumu konferencē nostiprinājusi Kalgari "Flames", kas otrdien savā laukumā ar 4:2 (2:1, 1:0, 1:1) apspēlēja Kolumbusas "Blue Jackets".

Pēdējo piecu maču laikā "Flames" komanda guvusi četras uzvaras, kas no konferences vicelīderes "Sharks" ļāvis atrauties par trim punktiem.

Savukārt citā spēlē ar trim vārtiem jeb "hat-trick" atzīmējās Džeidens Švarcs, kura pārstāvētā Sentluisas "Blues" savu skatītāju priekšā ar 7:2 (1:0, 3:2, 3:0) sagrāva Edmontonas "Oilers".

Švarcs ar trim vārtiem vienā spēlē izcēlies ceturto reizi savā NHL karjerā, turklāt otrdien viņa kontā arī rezultatīva piespēle. Deivids Perons tikmēr pievienoja divus vārtus un vienu rezultatīvu piespēli.

Tikmēr "Oilers" līderis Konors Makdeivids pirmo reizi pēdējo 13 maču laikā palika bez gūtiem rezultativitātes punktiem.

"Sauso" uzvaru otrdien tikmēr guva somu vārtsargs Tūka Rasks, kura pārstāvētā Bostonas "Bruins" izbraukumā ar 5:0 (1:0, 2:0, 2:0) uzveica Ņujorkas "Islanders".

Raskam gan šajā mačā vajadzēja atvairīt tikai 13 metienus, viņam tiekot pie ceturtās "sausās" uzvaras šajā sezonā.

Uzvarētājiem divus vārtus iemeta Šons Kurali.

Nepārspēts otrdien palika vēl viens somu vārtsargs Peka Rinne, kurš palīdzēja Nešvilas "Predators" savu skatītāju priekšā ar 3:0 (1:0, 0:0, 2:0) apspēlēt spēcīgo Toronto "Maple Leafs".

Rinne šajā spēlē tika galā ar visiem 22 sāncenšu metieniem, arī aizvadot savu ceturto "sauso" maču sezonā.

Tikmēr "Maple Leafs" pēdējā laikā spēlē neveiksmīgi, jo zaudējusi četrās no piecām spēlēm.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka Latvijas uzbrucēja Teodora Bļugera pārstāvētā Pitsburgas "Penguins" komanda otrdien izbraukumā ar 2:3 (0:0, 1:1, 1:1, 0:0, 0:1) pēcspēles metienu sērijā piekāpās Karolīnas "Hurricanes".

Austrumu konferences un visas līgas vadībā ar 116 punktiem 73 mačos atrodas Tampabejas "Lightning", bet tai ar 97 punktiem 73 dueļos seko Bostonas "Bruins". Savukārt sestā ar 89 punktiem 74 spēlēs ir Pitsburgas "Penguins", 12.vietā ar 71 punktu 72 cīņās ir uzbrucēja Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo "Sabres", bet pēdējā starp 16 vienībām ar 56 punktiem 72 mačos ir Otavas "Senators", ko pārstāv Rūdolfs Balcers.

Tikmēr Rietumu konferences līderpozīcijā ar 97 punktiem 73 mačos atrodas Kalgari "Flames", kas par trim punktiem apsteidz Sanhosē "Sharks".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi