Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Trešdiena, 29. maijs
Raivis, Raivo, Maksis, Maksims

Savdabīgie uzvaras vārti Stenlija kausa fināla ceturtajā spēlē

Patiesi savdabīgi uzvaras vārti tika gūti Stenlija kausa finālsērijas ceturtajā spēlē pirmdien Nešvilā, kur vietējie Predators ar 4:1 pārspēja Pitsburgas Penguins.

Otrā perioda ievadā Predators uzbrucējs Frederiks Gudro apslidoja vārtus un izdarīja metienu, bet Penguins vārtsargs Mets Marejs šķietami to atvairīja. Spēle turpinājās, tomēr arēnā atskanēja pamatīga līdzjutēju ūjināšana - vārtu guvumu bija pamanījuši daudzi, bet ne tiesnesis. Par laimi mājiniekiem, spēle pēc mirkļa tika apturēta, vēlreiz pārlūkots video un secināts acīmredzamais - ripa pilnībā šķērsojusi vārtu līniju.

Tobrīd Nešvila izvirzījās vadībā ar 2:1, bet līdz spēles beigām guva vēl divus vārtus, svinot 4:1 uzvaru, kā arī panākot 2-2 neizšķirtu finālsērijā. Skaidri zināms, ka Stenlija kausa finālā būs nepieciešamas vismaz sešas spēles - nākamā ceturtdien notiks Pitsburgā, bet Nešvilā komandas atgriezīsies svētdien. 

Ja būs nepieciešama septītā spēle, tā 14.jūnijā norisināsies Pitsburgā. Sērija risinās līdz vienas komandas četrām uzvarām.

Ja Nešvila kluba teju 20 gadus ilgajā vēsturē finālā spēlē pirmo reizi, Penguins iepriekš tikuši pie četriem kausiem (1991, 1992, 2009, 2016), un mēģina kļūt par pirmo komandu pēdējo 20 gadu laikā, kas Stenlija kausu izcīnījusi divus gadus pēc kārtas. Kā pēdējie to 1997. un 1998. gadā paveica Detroitas Red Wings.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

VIDEO: LOK prezidenta amata kandidātu diskusija

Otrdien, 28. maijā, notika žurnāla Sporta Avīze rīkotā Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) prezidenta amatu kandidātu tiešraides diskusija, kuru vadīja sporta žurnālists Normunds Melderis.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi