Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis

Sējējs Rīgas Dinamo uzvarā pār Admiral uzsver komandas labo aizsardzību

Latvijas komanda Rīgas Dinamo sestdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mačā Liepājā uzvarēja Latvijas valstsvienības aizsarga Oskara Bārtuļa pārstāvēto Vladivostokas Admiral, jo labi spēlēja aizsardzībā, uzsver rīdzinieku galvenais treneris Normunds Sējējs.

LETA jau vēstīja, ka Dinamo sestdien izturēja spiedienu uz saviem vārtiem un ar 3:2 (2:0, 1:2, 0:0) uzvarēja Admiral komandu.

Kā pēc spēles atzīmēja Sējējs, tāpat kā iepriekšējā mačā, arī šajā akcents tika likts uz aktīvu pirmo periodu.

"Labi iesākām un iemetām vārtus. Otrajā periodā, kad bija normāls rezultāts, paši sev sarežģījām dzīvi. Beigās labi nospēlējām aizsardzībā. Izturējām līdz galam, kas ir pats galvenais," pēcspēles preses konferencē teica Sējējs.

Tāpat Dinamo galvenais treneris izcēla, ka Dinamo izvirzījās vadībā un noturēja pārsvaru līdz galam.

"Mazliet kaut kur bija veiksme, kaut kur labāk nospēlējām aizsardzībā. Abās Liepājā aizvadītajās spēlēs pirmie iemetām un vedām rezultātu. Tas dod nelielu komforta sajūtu, hokejisti jūtas drošāk, kad ved rezultātu, nevis atrodas iedzinējos," skaidroja Sējējs.

Pamatlaika beigās Sējējs pusminūtes pārtraukumā saviem hokejistiem stāstījis, kā jāspēlē piecatā pret sešiem, jo pretinieki nomainīja vārtsargu pret sesto laukuma spēlētāju.

"Teicu, lai lieki neskraida pa stūriem un sargā vārtu priekšu. Skaidrs, ka spēlējot sešatā pret pieciem, pretinieki vairāk metīs uz vārtu priekšu, kur Admiral spēlē labāk. Iztīrījām vārtu priekšu, lai tur nebūtu hokejistu," atcerējās Sējējs.

Tikmēr Admiral galvenais treneris Aleksandrs Andrijevskis nekautrējās atzīt, ka viņa vadītie hokejisti nogulējuši mača sākumu.

"Dinamo kustējās ātrāk un veidoja vairāk momentus, kas kļuva par atslēgas punktu šajā mačā. Tāpat viņi veiksmīgi aizsargājās vārtu priekšā. Arī mums bija momenti, varējām izlīdzināt rezultātu, taču zaudējām, jo slikti uzsākām spēli," secināja Andrijevskis.

Ar 24 punktiem 29 spēlēs Rīgas klubs Rietumu konferencē ieņem pēdējo vietu starp 14 komandām, kamēr Vladivostokas vienība ar 43 punktiem tikpat mačos ir sestā Austrumos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Turpmāk nebūs vieglāk

Izlasi pēc smaga zaudējuma Vācijai eksaminēs spēcīgās Zviedrijas un Slovākijas valstsvienības.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi