Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +23 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 19. maijs
Sibilla, Teika, Lita

Sējējs: Zaudējām muļķīgu un nevajadzīgu noraidījumu dēļ

Latvijas kluba Rīgas Dinamo hokejisti pieļāva muļķīgus un nevajadzīgus noraidījumus, kuru dēļ Kontinentālās hokeja līgas (KHL) jaunā sezona tika sākta ar zaudējumu, pēc otrdien Sočos piedzīvotās neveiksmes atzina rīdzinieku kluba galvenais treneris Normunds Sējējs.

LETA jau ziņoja, ka devīto KHL sezonu Rīgas Dinamo otrdien sāka viesos ar 1:3 (0:3, 1:0, 0:0) zaudējot Soči komandai. Visus trīs vārtus rīdzinieki ielaida pirmajā periodā, kad pretinieki izmantoja skaitliskos vairākumus.

"Zaudējām muļķīgu un nevajadzīgu noraidījumu dēļ. Paši nespējām realizēt vairākumu, lai gan spēlējām arī piecatā pret trijiem, kad vajadzēja panākt izlīdzinājumu. To nespējām, jo atkal nopelnījām muļķīgu noraidījumu, tāpēc arī tāds rezultāts," Sējēja pēc spēles teikto citē Soči kluba preses dienests.

Dinamo galvenais treneris atzina, ka pirmā spēle bijusi vasarīga un aizritējusi karstos laika apstākļos, jo otrdien Sočos termometra stabiņš sasniedza +30 grādu atzīmi.

Tāpat Sējējs bija apmierināts ar rīdzinieku pirmās maiņas sniegumu, kuras uzbrukumā spēlēja leģionāri Koltons Gilīss, Džastins Šags, Tims Sestito, bet aizsardzībā darbojās Patriks Malens.

"Ārzemnieku piecinieks izskatījās neslikti, izveidoja daudz momentus, kurus varēja realizēt, taču var arī teikt, ka mums nepaveicās. Tomēr kopumā ar viņu (leģionāru) sniegumu esmu apmierināts," bilda Sējējs.

Rīgas kluba vienīgos vārtus cīņas 33.minūtē guva tieši šīs maiņas uzbrucējs Gilīss, kurš pēc Šaga un Krišjāņa Rēdliha piespēlēm realizēja skaitlisko vairākumu.

Tikmēr Soči komandas galvenais treneris Vjačeslavs Bucajevs atzina, ka viņa vadītās komandas spēlētāji darbojušies ar lielu vēlmi uzvarēt. "Pirmajā periodā mums izdevās laba spēle vairākumā, taču visu maču puiši aizvadīja labā noskaņojumā, parādot vēlmi uzvarēt. Problēmas sākās otrajā periodā, kad atkāpāmies no spēles plāna. Pretiniekam vajadzēja atspēlēties, viņš gāja uz priekšu, taču mēs pareizi aizsargājāmies un noturējām uzvaru," atzina Bucajevs.

Pēc spēles Sočos rīdziniekus ceturtdien gaida tikšanās ar Kaspara Daugaviņa pārstāvēto Ņižņijnovgorodas Torpedo, kuru trenē Pēteris Skudra, Ģirts Ankipāns un Normunds Siliņš. Savukārt pirmais izbraukums tiks noslēgts sestdien ar spēli pret Maskavas Spartak.

Rīgas Dinamo iepriekšējās sezonas regulāro čempionātu noslēdza vien 12.vietā Rietumu konferencē un Gagarina kausam nespēja kvalificēties otro gadu pēc kārtas. Tāpat vienība izslēgšanas spēlēs neiekļuva jau trešo reizi pēdējo četru gadu laikā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi