Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +23 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Senators ar Daugaviņu sastāvā piekāpjas Bostonai

Ceturto neveiksmi pēc kārtas NHL regulārā čempionāta spēlē ceturtdien cieta Kaspara Daugaviņa Otavas Senators, izbraukumā ar 3:4 piekāpjoties savas divīzijas līderiem Bostonas Bruins. Savukārt Pitsburgas Penguins turpina savu uzvaru sēriju, kas sasniegusi jau astoņus mačus pēc kārtas.

Bostonu vadībā 1.perioda vidū izvirzīja kapteinis Zdeno Hara, bet Otavai pirmspēdējā minūtē izcēlās Kolins Grīnings. Otrajā periodā pēc Kaila Turisa un Erika Karlsona precīzajiem raidījumiem Senators ieguva 3:1 vadību, bet pašās perioda beigās to līdz minimumam samazināja Milans Lučičs. Trešā perioda pirmajā minūtēs Krisa Andersona sargātajos Otavas vārtos, diemžēl, ielidoja vēl divas ripas un spēlē noslēdzās ar rezultātu 3:4.

Daugaviņš laukumā pavadīja nepilnas deviņas minūtes, metienus pa vārtiem neizdarīja un spēli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu. Pēc šīs spēles Senators ar 60 punktiem 53 spēlēs ieņem 6.vietu Austrumu konferencē, bet 9.vietas īpašnieki Panthers ir tikai piecu punktu attālumā.

Kārtējo reizi par mača varoni kļuvis Pitsburgas Penguins un visas līgas rezultatīvākais (27+32) hokejists Jevgēņijs Malkins, kurš septiņas sekundes līdz pamatlaika beigām panāca 5:5 cīņā ar Toronto Maple Leafs, bet pēcspēles metienos vienīgais realizēja savu iespēju un palīdzēja Pitsburgai ar 6:5 tikt pie 8.uzvaras pēc kārtas.

Piekto uzvaru pēc kārtas izcīnīja Tampabejas Lightning hokejisti, kuri ar 4:3 papildlaikā pārspēja Vašingtonas Capitals. Tāpat piektais panākums tikpat mačos Nešvilas Predators rēķinā – ar 5:4 pārspēti Minesotas Wild.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi