Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +4 °C
Apmācies
Otrdiena, 23. aprīlis
Jurģis, Juris, Georgs

Sentluisas Blues otrajā pagarinājumā iesoļo Rietumu finālā

Vārtus otrajā pagarinājumā gūstot Patrikam Marūnam, Sentluisas Blues komanda otrdien sasniedza Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas Rietumu konferences finālu.

Blues konferences pusfināla izšķirošajā, septītajā, spēlē savā laukumā ar 2:1 (1:1, 0:0, 0:0, 0:0, 1:0) pārspēja Dalasas Stars, sērijā līdz četrām uzvarām gūstot virsroku ar 4-3.

Spēles 14.minūtē ar metienu no zilās līnijas mājiniekus vadībā izvirzīja Vinss Dans, bet divarpus minūtes vēlāk Blues pazaudēja ripu pretī saviem vārtiem, kā rezultātā Matss Dzukarello izlīdzināja rezultātu.

Komandas aizspēlējās līdz pat otrajam pagarinājuma jeb mača 86.minūtei, kurā Sentluisas hokejisti izrāva uzvaru. Vispirms pa vārtiem no tuvas distances uzmeta Roberts Tomass, un pirmais pie atlēkušās ripas bija Marūns, kurš trieca to tīklā.

Stars vārtsargs Bens Bišops, spēlējot pret savu pirmo NHL komandu, atvairīja 52 no 54 pretinieku mestajām ripām, bet ar to nebija gana uzvaras izcīnīšanai.

Blues konferences pusfinālā tiksies ar Kolorādo Avalanche un Sanhosē Sharks pāra uzvarētāju. Arī šajā sērijā pēc sešiem mačiem rezultāts ir neizšķirts 3-3.

Pērn Stenlija kausā triumfēja Vašingtonas Capitals, kas finālsērijā ar 4-1 pārspēja debitanti Vegasas Golden Knights, pirmo reizi vēsturē kļūstot par NHL čempioni. Šīs abas komandas jau izstājušās no šīs sezonas Stenlija kausa izcīņas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi