Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +12 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Sezonas sākumā žokli lauzušais Miķelis Rēdlihs šonedēļ varētu atgriezties Rīgas Dinamo komandā

Latviešu uzbrucējs Miķelis Rēdlihs, kurš Kontinentālās hokeja līgas (KHL) sezonas pirmajā spēlē lauza žokli, varētu pievienoties Rīgas Dinamo komandai uz sestdien gaidāmo maču pret Helsinku Jokerit, vēsta klubs.

Otrdien rīdzinieki uzsāks piecu spēļu izbraukuma sēriju, tiekoties ar Ufas Salavat Julajev, bet pēc tam sekos dueļi ar Soči, Helsinku Jokerit, Kazaņas Ak Bars un Ņižņekamskas Ņeftehimik komandām.

Savainojumu dēļ uz izbraukuma spēlēm nedosies vārtsargs Antons Naumovs, aizsargs Guntis Galviņš, kā arī uzbrucēji Koltons Gilīss, Georgs Golovkovs un Miķelis Rēdlihs, kurš komandai varētu pievienoties Helsinkos.

Sanda Ozoliņa un viņa palīgu rīcībā šajā izbraukumā būs vārtsargi Jānis Kalniņš, Džastins Pīterss un Jānis Voris, aizsargi Nerijus Ališausks, Uvis Balinskis, Aleksandrs Jerofejevs, Georgijs Pujacs, Krišjānis Rēdlihs, Karls Stolerijs, Kristaps Zīle un Viljams Rens, uzbrucēji Oskars Batņa, Māris Bičevskis, Terijs Galjardi, Emīls Ģēģeris, Miks Indrašis, Nikolajs Jeļisejevs, Ņikita Jevpalovs, Denijs Kristo, Edgars Kulda, Lukass Lesio, Brendons Makmilens, Gints Meija, un Gunārs Skvorcovs.

Izbraukumā līdz nedosies uzbrucēji Roberts Lipsbergs un Frenks Razgals, kuri nosūtīti uz Dinamo fārmklubu Liepāja/Optibet, kas spēlē Latvijas augstākajā divīzijā - Optibet Hokeja līgā (OHL).

Pēc piecām izbraukuma cīņām septembra noslēgumā tiks aizvadītas divas mājas spēles pret Latvijas aizsargu Artūra Kuldas un Oskara Bārtuļa pārstāvētajām komandām attiecīgi Pekinas Kuņluņ Red Star un Vladivostokas Admiral.

Kā vēstīts, Dinamo sezonu iesāka ar salīdzinoši labu izbraukumu, kurā izcīnīja divas uzvaras četrās spēlēs, bet pēc tam sekoja pagalam neveiksmīga mājas spēļu sērija, kurā tika ciesti pieci zaudējumi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi