Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Šilova un Tralmaka komandas neturpina cīņu par Kaldera kausu

Latvijas uzbrucēja Eduarda Tralmaka pārstāvētā Providensas Bruins un Ebotsfordas Canucks, kuras rindās spēlē vārtsargs Artūrs Šilovs, piektdien izstājās no cīņas par Amerikas Hokeja līgas (AHL) Kaldera kausu.

"Bruins" izbraukumā ar rezultātu 0:4 (0:1, 0:2, 0:1) atzina Hartfordas "Wolf Pack" pārākumu un sērijā līdz trīs uzvarām piekāpās ar 1-3.

Tralkmaks uz ledus pavadītajā laikā nopelnīja divu minūšu noraidījumu, trīs reizes meta pa vārtiem un sakrāja neitrālu lietderības koeficientu. 

Šajā AHL sezonā viņš regulārajā čempionātā 28 mačos guva sešus vārtus, atdeva četras rezultatīvas piespēles, nopelnīja desmit soda minūtes un neitrālu lietderības koeficientu, bet Kaldera kausā viņa kontā trīs mači, rezultatīva piespēle un pozitīvs lietderības koeficients +2.

Savukārt "Canucks", Latvijas vārtsargam paliekot uz rezervistu soliņa, savā laukumā ar rezultātu 2:3 (1:1, 1:0, 0:2) zaudēja Kalgari "Wranglers" vienībai, kuras sastāvā šim mačam netika iekļauts Kristiāns Rubīns. Sērijā ar 3-1 uzvaru svinēja "Wranglers".

Šilovs šosezon aizvadīja piecas spēlēs Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandā Vankūveras “Canucks”, kurās izcīnīja trīs uzvaras un tika galā ar 90,8% pretinieku metieniem, vidēji spēlē ielaižot 2,75 vārtus. Savukārt Abotsfordas “Canucks” rindās regulārajā čempionātā Šilovs 43 mačos tika galā ar 90,9% pretinieku metienu un vidēji zaudēja 2,43 vārtus. Divās Kaldera kausa izcīņas spēlēs Šilovs atvairījis 91,4% metienu un vidēji mačā ielaidis 2,85 vārtus.

Tikmēr Rubīnam šosezon 45 regulārā čempionāta spēlēs divi vārti un sešas piespēles, bet divos "play-off" mačos aizsargam viena piespēle.

Pērn par AHL čempioni kļuva Čikāgas "Wolves", kas Kaldera kausa izcīņas finālsērijā ar 4-1 pārspēja Springfīldas "Thunderbirds" komandu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi