Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Šilovs atvaira 20 metienus Canucks uzvarā pagarinājumā; Girgensonam vārti Sabres panākumā

Latvijas vārtsargs Artūrs Šilovs ceturtdien, aizvadot savu trešo spēli Nacionālajā hokeja līgā (NHL), atvairīja 20 metienus un palīdzēja Vankūveras Canucks izcīnīt uzvaru pagarinājumā, kamēr citā mačā pie panākuma pagarinājumā tika arī Bufalo Sabres, kuras rindās ar gūtiem vārtiem izcēlās Zemgus Girgensons.

"Canucks" izbraukumā ar rezultātu 3:2 (0:1, 0:1, 2:0, 1:0) pagarinājumā pārspēja Sentluisas "Blues".

Šilovs, kurš tika galā ar 20 pretinieku metieniem, atvairot 90,9% ripu, ceturtdien izcīnīja savu otro uzvaru NHL.

Pirmajā un otrajā trešdaļā Šilovu pārspēja Aleksejs Toropčenko un Tailers Takers, panākot 2:0 mājinieku labā. Noslēdzošajā periodā "Canucks" izdevās izlīdzināt rezultātu pēc Džonatana Tanera Millera un Andreja Kuzmenko precīzajiem metieniem.

Pagarinājuma izskaņā uzvaru nesošos vārtus guva Ēliass Petešons.

Savukārt "Sabres" viesos ar 6:5 (1:1, 3:1, 1:3, 1:0) pagarinājumā uzvarēja Tampabejas "Lightning".

Girgensons tika pie vārtiem 15.minūtē, kad pēc Rasmusa Dālina metiena pa vārtiem viņš vēl pieskārās ripai un palīdzēja tai atrast ceļu vārtos, panākot neizšķirtu 1:1. 

Latvijas hokejists uz ledus bija 17 minūtes un 45 sekundes, no kurām divas minūtes un 14 sekundes spēlēja mazākumā, un statistikā atzīmējās ar diviem metieniem pa vārtiem, pieciem spēka paņēmieniem, vienu bloķētu metienu, vienu uzvarētu iemetienu un tika pie neitrāla lietderības koeficienta.

Uzvarētāju rindās ar "hat-trick" izcēlās Teidžs Tompsons, bet pagarinājumā pēc mazāk nekā divām spēlētām minūtēm panākumu nodrošināja Iļjas Ļubuškina gūtie vārti. 

Vēl Teodora Bļugera pārstāvētā Pitsburgas "Penguins" savā laukumā ar rezultātu 2:7 (1:2, 0:4, 1:1) piekāpās Edmontonas "Oilers", piedzīvojot ceturto neveiksmi pēc kārtas.

Bļugers spēlēja 13 minūtes un 44 sekundes, no tām minūti un 44 sekundes mazākumā, divas reizes meta pa vārtiem, divas reizes pielietoja spēka paņēmienu, uzvarēja septiņos no desmit iemetieniem un maču noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Tāpat Kolumbusas "Blue Jackets", Elvim Merzļikinam paliekot uz rezervistu soliņa, mājas spēlē ar rezultātu (0:2, 0:0, 0:0) atzina Minesotas "Wild" pārākumu.

"Penguins" ar 63 punktiem 57 mačos Austrumu konferences turnīra tabulā ieņem desmito vietu, "Sabres" ar 62 punktiem 56 spēlēs ir par vienu pozīciju zemāk, bet "Blue Jackets" ar 41 punktu 58 dueļos ir pēdējā 16 komandu konkurencē. "Canucks" ar 51 punktu 58 spēlēs Rietumu konferencē ierindojas 11.pozīcijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi