Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Sotnieka un Bārtuļa pārstāvētajiem klubiem minimāli zaudējumi KHL turnīrā

Latvijas hokeja izlases aizsargs Oskars Bārtulis otrdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē visilgāk no abu komandu spēlētājiem bija uz ledus, taču viņa pārstāvētā Vladivostokas Admiral savā laukumā ar 3:4 (2:1, 1:1, 0:1, 0:0, 0:1) pēcspēles metienu sērijā piekāpās Kazaņas_ Ak Bars _komandai.

Tikmēr minimālu zaudējumu otrdien piedzīvoja aizsarga Kristapa Sotnieka un vārtsarga Edgara Masaļska pārstāvētā Toljati Lada, ko trenē latviešu speciālists Artis Ābols. Lada viesos ar 0:1 (0:0, 0:0, 0:1) piekāpās Habarovskas Amur hokejistiem.

Vladivostokā notikušajā mačā spēles rezultātu septītajā minūtē atklāja mājinieku uzbrucējs Dmitrijs Sajustovs, bet trīs minūtes vēlāk Aleksandrs Svitovs panāca izlīdzinājumu. Četras minūtes pirms pirmā perioda beigām Džonatans Blūms vēlreiz izvirzīja vadībā Admiral komandu, bet otrās trešdaļas sākumā Atrjoms Zemčjonoks dubultoja mājinieku pārsvaru.

Tiesa, vēlāk Svitovs vienus vārtus atguva, bet trešajā periodā Fjodrs Malihins panāca izlīdzinājumu. Pamatlaikā un pagarinājumā neviena no komandām vārtus neguva, tādējādi uzvarētājs bija jānoskaidro pēcspēles metienu sērijā. Tajā ar 1:0 vinnēja viesi, uzvaras "bullīti" realizējot uzbrucējam Vladimiram Tkačovam.

Bārtulis šajā spēlē laukumā bija 25 minūtes un 22 sekundes, kas bija lielākais laiks starp abu komandu laukuma spēlētājiem. Šajā laikā latvietis divreiz meta pa pretinieku vārtiem un izpildīja divus spēka paņēmienus.

Šosezon piecos KHL mačos Bārtulis ticis pie vienas rezultatīvas piespēles un divām soda minūtēm.

Tikmēr Habarovskā notikušajā mačā uzvaras vārtus mājinieku labā guva uzbrucējs Vladislavs Ušeņins, kurš bija precīzs trešā perioda 13.minūtē. "Sauso" uzvaru šajā spēlē izcīnīja Amur vārtsargs Juha Metsola, kurš atvairīja visas 26 Lada hokejistu mestās ripas.

Savukārt Lada vārtos Iļja Ježovs atvairīja 21 no 22 pretinieku metieniem, bet Masaļskis spēli vēroja no rezervistu soliņa.

Sotnieks šajā spēlē laukumā bija 20 minūtes un 34 sekundes, kuru laikā izdarīja divus metienus pa pretinieku komandas vārtiem un izpildīja trīs spēka paņēmienus.

Šosezon astoņās KHL spēlēs Sotnieks atdevis divas rezultatīvas piespēles un nopelnījis sešas soda minūtes. Savukārt Masaļskis laukumā bijis tikai vienā mačā, kurā tika piedzīvots zaudējums.

Austrumu konferencē līdere ar 23 punktiem 11 spēlēs ir Rīgas Dinamo nākamā pretiniece Omskas Avangard, bet Lada ar 14 punktiem ir devītā, kamēr Admiral ar 11 punktiem atrodama 12.pozīcijā.

Rietumu konferences un visas līgas kopvērtējumā līdere ar 30 punktiem 11 spēlēs ir Maskavas CSKA, bet otrā ar 21 punktu ir Sanktpēterburgas SKA, kas ir savas divīzijas līdere. Tikmēr Kaspara Daugaviņa pārstāvētā un Pētera Skudras trenētā Ņižņijnovgorodas Torpedo ar 22 punktiem ir trešā, bet par punktu mazāk ir Mārtiņa Karsuma pārstāvētajai Maskavas Dinamo, kura ir ceturtajā vietā. Savukārt aizsarga Artūra Kuldas pārstāvētā Helsinku Jokerit vienība guvusi 13 punktus, kas šai vienībai dod devīto vietu.

Latvijas komanda Rīgas Dinamo ar sešiem punktiem desmit spēlēs ir priekšpēdējā pozīcijā Rietumu konferencē un visā līgā, apsteidzot vien Čerepovecas Severstaļ.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi