Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +7 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Sotnieks liek punktu karjerai Latvijas izlasē

Latvijas aizsargs Kristaps Sotnieks noslēdzis savu karjeru Latvijas valstsvienības rindās, taču turpinās spēlēt klubā, portālam Sportacentrs.com pavēstīja pats hokejists.

"Pēc ilgām pārdomām esmu pieņēmis smagu lēmumu - noslēgt savu karjeru Latvijas hokeja izlasē. Vienmēr ar lepnumu un prieku esmu vilcis Latvijas izlases kreklu un spēlējis par savu valsti," teica Sotnieks.

36 gadus vecais aizsargs pārstāvējis Latvijas izlasi 13 pasaules čempionātos, divās olimpiskajās spēlēs un četros olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīros.

"Katra sportista karjerā pienāk brīdis, kad ir jāpieņem grūti lēmumi, un šobrīd jūtu, ka ir pienācis mans laiks beigt savu karjeru Latvijas hokeja izlasē. Tam ir vairāki iemesli un šāds lēmums manī ir briedis jau ilgāku laiku, taču šobrīd varētu būt vispiemērotākais brīdis spert šo smago soli," viņš turpināja.

Valstsvienības rindās aizsargs pasaules čempionātos kopā aizvadījis 90 spēles, kurās guvis divus vārtus un ticis pie 19 rezultatīvām piespēlēm, bet divās olimpiskajās spēlēs viņš sakrāja divus rezultativitātes punktus (1+1). Kopš 2009.gada Sotnieks palīdzēja izlasei visās pasaules meistarsacīkstēs.

Sotnieks arī paziņoja, ka turpinās savu klubu karjeru. Viņš šosezon spēlē Čehijas hokeja ekstralīgā Kladno "Rytīrži" rindās un 39 mačos viņš ir sakrājis vienus vārtus un septiņas rezultatīvas piespēles.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi