Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Svētdiena, 16. jūnijs
Justīne, Juta

Sprukts un Cipulis pievienojas Kobam Jasam Slovākijas klubā Martin

Latvijas hokeja uzbrucēji Jānis Sprukts un Mārtiņš Cipulis, kuri abi šīs sezonas lielāko daļu pavadījuši bez spēļu prakses, pievienojušies Slovākijas čempionāta komandai Martin.

Abi spēlētāji Slovākijā ieradušies ceturtdien, bet piektdienas rītā piedalīsies komandas treniņā, pavēstījusi vienība. Viņi kļūs par vēl viena Latvijas uzbrucēja Kobas Jasa komandas biedru.

Sprukts iepriekšējo sezonu sāka Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandā Jaroslavļas Lokomotiv, taču 2014.gada novembra beigās abas puses vienojās par sadarbības pārtraukšanu. Pērn janvārī centra uzbrucējs pievienojās Šveices augstākās hokeja līgas (NLA) klubam Fribourg-Gotteron, bet marta pirmajā pusē vienošanās tika pārtraukta.

Pieredzējušais uzbrucējs vēl piedalījās pagājušā gada pasaules čempionātā, kurā gan nerādīja ļoti pārliecinošu sniegumu, bet lielāko daļu šīs sezonas viņš bija bez kluba, raisot spekulācijas, ka varētu noslēgt karjeru.

Līdzīga situācija bija arī ar Cipuli. Uzbrucējs iepriekšējās divas sezonas pavadīja Rīgas Dinamo komandā, tomēr starpsezonā līgums ar viņu netika pagarināts, bet vienīgā šīs sezonas spēļu prakse Cipulim bija novembrī notikušās pārbaudes spēles Latvijas izlases sastāvā.

Cipulis pašlaik ir jau 35 gadus vecs, bet Spruktam ir 33 gadi. Viņi abi karjeras laikā Latvijas izlases rindās piedalījušies 11 pasaules čempionātos

Martin pašlaik Slovākijas čempionātā ar 55 punktiem 43 spēlēs ieņem devīto vietu starp desmit komandām, kas aizvada pilnvērtīgu sezonu, tomēr no pirmā astotnieka tā atpaliek tikai par punktu.

Līdz ar to Slovākijas čempionātā tagad spēlēs jau desmit Latvijas hokejisti - pieredzējušais Georgijs Pujacs nesen pievienojās 05 iClinic komandai no Banskas Bistricas, aizsargi Renārs Demiters un Jānis Andersons pārstāv Zvolen komandu, Edgars Brancis un Mārtiņš Gipters atrodami ŠHK 37 Pieštany vienības sastāvā, uzbrucējs Artūrs Mickevičs spēlē 36 Skalica rindās, bet uzbrucējs Lauris Bajaruns pārstāv Poprad komandu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi