Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Otrdiena, 30. aprīlis
Liāna, Lilija

Stemkoss savā 900.spēlē NHL atdod trīs rezultatīvas piespēles

Trīs rezultatīvas piespēles savā 900.mačā Nacionālajā hokeja līgā (NHL) trešdien izpildīja Stīvens Stemkoss, palīdzot čempionvienībai Tampabejas Lightning ar 4:1 (1:1, 1:0, 2:0) viesos pārspēt jaunpienācēju Sietlas Kraken.

32 gadus vecais kanādietis, kuru 2008.gada draftā ar pirmo kopējo numuru izvēlējās "Lightning", šosezon 59 spēlēs guvis 27 vārtus un atdevis 39 rezultatīvas piespēles ar 66 punktiem rezultatīvāko spēlētāju sarakstā ieņemot 17.pozīciju.

Karjeras laikā regulārajā čempionātā Stemkoss aizvadītajās 900 spēlēs guvis 466 vārtus un atdevis 466 rezultatīvas piespēles.

"Lightning" rindās divus vārtus trešdien guva Viktors Hedmans, bet pa vieniem - Ņikita Kučerovs un Entonijs Sirelli. Mājinieku sastāvā vienīgais trāpīgais metiens Janni Gorda kontā.

Citā mačā Kalgari "Flames" savā laukumā ar 6:3 (2:1, 3:1, 1:1) pieveica Ņūdžersijas "Devils", nostiprinoties Rietumu konferences otrajā vietā.

Ar 1+2 izcēlās "Flames" kapteinis Breidijs Tkačaks, bet 1+1 Dilona Dubē kontā. Pa vārtiem mājiniekiem guva arī Džonijs Gudro, Milans Lučičs, Brets Ričijs un Endrū Madžapane, kamēr viesu sastāvā izcēlās Dousons Mersers, Jegors Šarangovičs un Pernels Karls Subens.

Tikmēr ar diviem gūtiem vārtiem vēl vienā trešdienas mačā izcēlās Kirils Kaprizovs, palīdzot Minesotas "Wild" savā laukumā ar 4:2 (2:1, 0:1, 2:0) pieveikt Bostonas "Bruins" hokejistus.

Vārtus "Wild" labā guva arī Džordans Grīnvejs un Raiens Hartmans, bet viesu rindās precīzi metieni padevās Kreigam Smitam un Bredam Maršānam.

Jau ziņots, ka Latvijas vārtsargs Elvis Merzļikins trešdien NHL regulārā čempionāta mačā atvairīja 30 metienus un atdeva rezultatīvu piespēli.

Kolumbusas "Blue Jackets" vārtsargs tika galā ar 30 no 31 metiena, otro reizi sezonā asistēja vārtu guvumā un tika atzīts par mača otro zvaigzni, viņa komandai viesos ar 4:1 (1:1, 2:0, 1:0) pieveicot Otavas "Senators".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi