Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +4 °C
Apmācies
Otrdiena, 23. aprīlis
Jurģis, Juris, Georgs

Stenlija kausa favorīti Tampabejas Lightning nonāk neapskaužamā situācijā

Kolumbusas Blue Jackets komanda piektdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas Austrumu konferences ceturtdaļfināla otrajā mačā viesos ar 5:1 (2:0, 1:0, 2:1) pieveica regulārā čempionāta uzvarētāju Tampabejas Lightning.

Tādējādi sērijā līdz četrām uzvarām "Blue Jackets" negaidīti ir izvirzījušies vadībā ar 2-0, turklāt nākamās divas spēles notiks Kolumbusā.

Uzvarētāju rindās piektdien Mets Dušeins guva vienus vārtus un veica trīs rezultatīvas piespēles, kamēr pa vārtiem un rezultatīvai piespēlei guva Artēmijs Panarins un Zeks Verenskis. Savukārt krievu vārtsargs Sergejs Bobrovskis atvairīja 23 metienus.

"Man patika, kā spēlēja mūsu komanda. Grūtās situācijas mēs kļūstam arvien labāki un labāki, bet mums jāturpina pilnveidoties," uzsvēra "Blue Jackets" galvenais treneris Džons Tortorella.

Zīmīgi, ka arī pērn "Blue Jackets" uzvarēja Stenlija kausa pirmās kārtas sērijas pirmās divas spēles pret Vašingtonas "Capitals", tomēr pēc tam cieta zaudējumu ar 2-4.

Savukārt Rietumu konferencē pie otrās uzvaras tikusi arī Sentluisas "Blues", kas izbraukumā ar 4:3 (1:1, 2:2, 1:0) pieveica Vinipegas "Jets".

Uzvaras vārtus viesiem trešā perioda sākumā guva Raiens O'Reilijs.

Citā šīs konferences ceturtdaļfināla otrajā spēlē Vegasas "Golden Knights" viesos ar 5:3 (3:3, 1:0, 1:0) pārspēja Sanhosē "Sharks", sērijā panākot 1-1.

Lasvegasas vienība šajā mačā pamanījās iemest divus vārtus mazākumā, bet lielisks "Golden Knights" vārtos bija vārtsargs Marks Andrē Flerī, kurš atvairīja 34 metienus.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers piektdien debitēja Stenlija kausā, kamēr viņa pārstāvētā Pitsburgas "Penguins" izbraukumā ar rezultātu 1:3 (0:0, 1:1, 0:2) piekāpās Ņujorkas "Islanders", sērijā līdz četrām uzvarām nonākot iedzinējos ar 0-2.

Pērn Stenlija kausā triumfēja Vašingtonas "Capitals", kas finālsērijā ar 4-1 pārspēja debitanti Vegasas "Golden Knights", pirmo reizi vēsturē kļūstot par NHL čempioni.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi