Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +6 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Stenlija kausa fināliste Stars NHL čempionātā piedzīvo ceturto zaudējumu pēc kārtas

Karolīnas Hurricanes ceturtdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē viesos ar 5:3 (1:0, 2:3, 2:0) uzvarēja Dalasas Stars, kas piedzīvoja jau ceturto neveiksmi pēc kārtas.

Pirmā perioda 17.minūtē Sebastians Aho vairākumā vadībā izvirzīja "Hurricanes", bet Marks Pisiks izlīdzinājumu panāca otrā perioda sestajā minūtē. Pusminūti vēlāk pārsvaru atjaunoja Džordans Stāls, nepilnas trīs minūtes vēlāk Rūps Hincs guva "Stars" otros vārtus, bet 3:2 12.minūtē vairākumā nokārtoja Džo Pavelskis. Brokam Makginam 27 sekundes līdz otrā perioda beigām izdevās atgriezt neizšķirtu.

Noslēdzošajās 20 minūtēs vārtus guva Nino Nīderraiters un Vorens Fogele, sagādājot "Stars" ceturto neveiksmi pēc kārtas.

Aho un Stāls spēli noslēdza ar 1+1, bet pa divām rezultatīvām piespēlēm iekrāja Vincents Tročeks un Brets Peske. "Stars" komandā divas rezultatīvas piespēles nopelnīja Deniss Gurijanovs un Džeisons Robertsons.

Citā spēlē Losandželosas "Kings" mājās ar 6:2 (3:1, 0:1, 3:0) uzvarēja Sanhosē "Sharks", kas ārpus pieteikuma atstāja uzbrucēju Rūdolfu Balceru.

Tomāšs Hertls guva abus "Sharks" vārtus, bet otrā laukuma pusē Drū Dautijs nopelnīja trīs rezultatīvas piespēles, kamēr viņa komandas biedri Karls Grundstrēms, Džarets Andersons-Dolans un Anže Kopitars izcēlās ar 1+1.

Kanādā Vankūveras "Canucks" savā laukumā ar 1:3 (0:1, 1:1, 0:1) piekāpās Kalgari "Flames". Marks Džiordano uzvaru kaldināja ar 1+1, bet Šonam Monehenam divas rezultatīvas piespēles. Vienīgos "Canucks" vārtus otrā perioda septītajā minūtē guva Broks Besers.

Tikmēr Vegasas "Golden Knights" mājās ar 0:1 (0:0, 0:0, 0:1) piekāpās Anaheimas "Ducks". Viesiem uzvaru trešā perioda 13.minūtē nodrošināja Makss Komtoiss.

Tāpat neveiksmi mājās piedzīvoja cita Kanādas komanda Monreālas "Canadiens", kas ar 0:3 (0:1, 0:1, 0:1) atzina Edmontonas "Oilers" pārākumu. Uzvarētāju labā vārtus guva Juhajs Kaira, Darnels Nērss un Taisons Berijs.

Citviet Nešvilas "Predators" savā laukumā ar 3:2 (1:1, 1:1, 1:0) uzvarēja Detroitas "Red Wings". Filips Fošberjs un Romāns Josi šajā mačā nopelnīja divas rezultatīvas piespēles, bet Detroitas komandā izcēlās Marks Stāls un Robijs Fabri.

Vinipegas "Jets" mājās ar 5:1 (0:0, 3:0, 2:1) uzvarēja Otavas "Senators". Nikolajs Ēlerss un Pols Štjastnijs atzīmējās ar 1+1, bet Markam Šeifelem divas rezultatīvas piespēles. Vienīgos "Senators" vārtus trešā perioda 12.minūtē guva Džošs Noriss.

Visbeidzot Floridas "Panthers" savā laukumā ar 5:2 (1:0, 3:1, 1:1) pārspēja Tampabejas "Lightning". Alekss Venbergs un Ārons Ekblads guva vārtus un reizi rezultatīvi piespēlēja, bet viesu komandā abus vārtus no Viktora Hedmana piespēlēm guva Breidens Points.

Jau ziņots, ka Latvijas hokejists Teodors Bļugers ceturtdien NHL spēlē izcēlās ar rezultatīvu piespēli un palīdzēja Pitsburgas "Penguins" "bullīšos" izcīnīt uzvaru.

"Penguins" viesos ar 4:3 (1:2, 1:0, 1:1, 0:0, 1:0) "bullīšos" pieveica Ņujorkas "Islanders".

Bļugers laukumā pavadīja 15 minūtes un 51 sekundi, no kurām 39 sekundes nospēlētas mazākumā. Uzbrucējs rezultatīvi otrā perioda astotajā minūtē otro vārtu guvumā rezultatīvi piespēlēja Zekam Estonam-Rīsam, kurš šosezon aizvadīja pirmo maču. Tāpat Bļugers reizi meta pa vārtiem, pielietoja divus spēka paņēmienus, uzvarēja divus no septiņiem iemetieniem un spēli noslēdza ar pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Citā spēlē Kolumbusas "Blue Jackets" ar Elvi Merzļikinu rezervē viesos ar 6:5 (1:0, 1:3, 4:2) pārspēja Čikāgas "Blackhawks".

Merzļikins pēc savainojuma izdziedēšanas atgriezās "Blue Jackets" sastāvā, bet viņa konkurents Jonass Korpisalo šajā spēlē atvairīja 21 no 26 metieniem.

Ierasti NHL regulārajā čempionātā komandas katra aizvada pa 82 mačiem, taču šajā sezonā līdz 8.maijam vienības katra izspēlēs 56 dueļus.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi