Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +5 °C
Apmācies
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Stenlija kauss: Sharks hokejisti samet astoņas ripas Ducks vārtos

Sanhosē Sharks vienība pirmdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) Rietumu konferences ceturtdaļfināla trešajā spēlē savā laukumā ar 8:1 (1:1, 4:0, 3:0) sagrāva Anaheimas Ducks, nonākot vairs tikai vienas uzvaras attālumā no nākamās kārtas.

Tādējādi sērijā līdz četrām uzvarām Sharks nonākusi vadībā ar 3-0.

Vēl pēc pirmās trešdaļas tablo vēstīja kaujiniecisko 1:1, tomēr Sharks pilnībā pārņēma iniciatīvu otrajā periodā, kad tika gūti četri vārti pēc kārtas. Kopumā mājinieki divās trešdaļās iemeta septiņus bezatbildes vārtus.

Uzvarētāju sastāvā ar vieniem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Logans Kutūrs un Jonass Donskojs. Tikmēr Sharks vārtsargs Martins Džonss tika galā ar 45 no 46 Ducks hokejistu metieniem, kamēr viņa konkurents pretinieku vārtos Džons Gibsons cīņu iesāka ar 19 atvairītiem metieniem no 24, trešajā periodā tiekot nomainīts.

Tikmēr citā Rietumu konferences ceturtdaļfināla duelī Kolorado Avalanche savu skatītāju priekšā ar 5:3 (3:0, 1:1, 1:2) apspēlēja regulārā čempionāta labāko vienību Nešvilas Predators, sērijā samazinot deficītu līdz 1-2.

Kolorado sastāvā divus vārtus iemeta Neitans Makinons. Zīmīgi, ka kopš 2016.gada marta Denverā bāzētais klubs Predators hokejistiem bija zaudējis 12 spēlēs pēc kārtas.

Savukārt Austrumu konferences ceturtdaļfinālā pie pirmās uzvaras sērijā tikusi Toronto Maple Leafs, kas savā laukumā ar 4:2 (1:0, 2:2, 1:0) apspēlēja Bostonas Bruins, sērijā arī panākot 1-2.

Mājinieku labā divus vārtus guva veterāns Patriks Marlo, kamēr teicamu spēli Maple Leafs vārtos aizvadīja vārtsargs Fredriks Andersens, kurš tika galā ar 40 pretinieku metieniem.

Tikmēr cits vārtsargs Korijs Šneiders atvairīja 34 no 36 metieniem un palīdzēja viņa pārstāvētajai Ņūdžersijas Devils komandai Austrumu konferences ceturtdaļfināla trešajā spēlē ar 5:2 (0:0, 1:1, 4:1) pieveikt Tampabejas Lightning, arī šai vienībai tiekot pie pirmās uzvaras sērijā.

Šneiders neaizvada to labāko sezonu karjerā un viņam šī bija tikai pirmā uzvara kopš 27.decembra, jo kopš tā laika vārtsargs piedzīvoja 12 zaudējumu pēc kārtas. Tāpat viņš pirmo reizi kopš 2013.gada maija uzsāka Stenlija kausa spēli. Tobrīd vārtsargs vēl pārstāvēja Vankūveras Canucks.

Devils sastāvā ar vieniem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm atzīmējās Teilors Hols.

Pērn Stenlija kausa finālā Pitsburgas Penguins ar 4-2 uzvarēja Nešvilas Predators komandu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi