Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Stenlija kauss: Gudļevskis ārpus pieteikuma, Lightning soli no otrās kārtas

NHL kluba Tampabejas Lightning nomināli trešais vārtsargs Kristers Gudļevskis otrdien palika ārpus komandas sastāva pieteikuma Stenlija kausa spēlē, kurā Tampas hokejisti viesos ar 3:2 pārspēja Detroitas Red Wings. Nu rezultāts Austrumu konferences ceturtdaļfināla sērijā līdz četrām uzvarām rezultāts kļuvis 3-1 Lightning labā.

Lightning sastāvā lielisku spēli aizvadīja krievu uzbrucējs Ņikita Kučerovs, kurš guva komandas pirmos divus vārtus, palīdzot viesiem izvirzīties vadībā ar 2:0, kā arī asistēja uzvaras vārtu guvumā nepilnas trīs minūtes pirms pamatlaika beigām. Kučerovs ar astoņiem (5+3) punktiem pašreiz ir rezultatīvākais izslēgšanas turnīra hokejists. Tikmēr pirmais numurs Bens Bišops Tampas vārtos tika galā ar 26 no 28 mājinieku Red Wings metieniem.

Piekto un, iespējams, pēdējo spēli šajā sērijā komandas aizvadīs ceturtdien Lightning laukumā. 

Kā zināms, Lightning sastāvā Bišopa dublieris ir krievs Andrejs Vasiļevskis, bet AHL sezonu nule noslēgušais Gudļevskis ir nomināli trešais numurs. Paredzams, ka tāpat kā pērn, viņam komandas rīcībā būs jāpaliek tik ilgi, kamēr vien pērnie finālisti Lightning spēlēs Stenlija kausa izcīņā. Tas nozīmē, ka, visticamāk, pasaules čempionāts Krievijā vārtsargam ies secen.

Vēl vienā Austrumu konferences duelī Pitsburgas Penguins viesos ar 3:1 pārspēja Ņujorkas Rangers, bet sērijā ir vadībā ar 2-1.

Vēl divās citās Austrumu ceturtdaļfinālu sērijās galvenie favorīti Vašingtonas Capitals ar 3-0 uzvar Filadelfijas Flyers, bet Ņujorkas Islanders ar 2-1 atrodas priekšā Floridas Panthers komandai. 

Tikmēr Rietumos pašreizējie Stenlija kausa īpašnieki Čikāgas Blackhawks pēc neveiksmes savā laukumā pret Sentluisas Blues (3:4), nonākuši tikai viena zaudējuma attālumā no sezonas beigām. Blues labā divi vārti un piespēle krievam Vladimiram Tarasenko. Sērijā ar 3-1 vadībā ir Blues, turklāt piektais mačs notiks Sentluisā.

Tikmēr pirmo uzvaru guva Anaheimas Ducks komanda, kas, dāņu vārtsargam Frederikam Andersenam atvairot visus 27 mājinieku metienus, viesos ar 3:0 pārspēja Nešvilas Predators, sērijā panākot 1-2. Vēl Rietumos Dalasas Stars ar 2-1 uzvar Minesotas Wild, bet Sanhosē Sharks ar šādu pat rezultātu ir priekšā Losandželosas Kings.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi