Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Šveicietis Andrigeto NHL iemaina pret Hārtlija vadīto Avangard

Šveicē dzimušais uzbrucējs Svens Andrigeto pievienojies Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubam Omskas Avangard, kuras galvenais treneris ir Latvijas hokeja izlases stūrmanis Bobs Hārtlijs, vēstīts kluba mājaslapā.

"Pirms gaidāmās sezonas mums vajadzēja pastiprināt uzbrukuma līnijas un mūs interesēja tieši leģionāra pakalpojumi," teica Avangard prezidents Maksims Sušinskis. "Andrigeto ir ātrs un ar labu nūjas tehniku, tāpat viņš var vienlīdz labi darboties gan uzbrukumā, gan aizsardzībā. Hokejists labi pārredz laukumu un nereti arī piespēlē ripu, tomēr svarīgākais ir tas, ka viņš ir universāls spēlētājs, kurš var spēlēt gan kā malējais, gan kā centra uzbrucējs."

Aizvadītajā sezonā Andrigeto spēlēja Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienībā Kolorādo Avalanche, kurā 69 spēlēs izcēlās ar 17 rezultativitātes punktiem (7+10). Kopumā NHL uzbrucējs nospēlējis 216 spēles, tajās izceļoties ar 83 rezultativitātes punktiem (31+52), savukārt 11 izslēgšanas spēlēs viņa rēķinā vieni gūti vārti.

NHL draftā Andrigeto tika izraudzīts 2013.gadā, kad trešajā kārtā ar kopējo 86.numuru viņu izraudzījās Monreālas Canadiens.

Tāpat hokejists aizvadījis 170 spēles Amerikas hokeja līgā (AHL), kurās izcēlās ar 49 gūtiem vārtiem un 83 rezultatīvām piespēlēm. Iepriekš Andrigeto spēlējis arī Kvebekas Junioru hokeja līgā (QMJHL).

Savukārt šī gada pasaules čempionātā uzbrucējs Šveices izlases rindās nospēlēja 6 mačus, tajos gūstot trīs vārtus. Izlases rindās viņš pērn izcīnīja sudraba medaļas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi