Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Talantīgais soms Laine atzīts par NHL aizvadītās nedēļas labāko spēlētāju

Par Nacionālās hokeja līgas (NHL) aizvadītās nedēļas labāko spēlētāju atzīts Vinipegas Jets somu uzbrucējs Patriks Laine, vēsta turnīra rīkotāji.

Tikmēr otrās zvaigznes gods ticis Bostonas Bruins uzbrucējam Bredam Maršānam, bet par trešo labāko atzīts viens no Pitsburgas Penguins līderiem Jevgēņijs Malkins.

Pašlaik 19 gadus vecais Laine aizvadītajā nedēļā trīs spēlēs guva piecus vārtus, kamēr Jets svinēja divas uzvaras. Nedēļas pirmajā mačā soms iemeta trīs vārtus, ceturto reizi karjerā tikdams pie "hat-trick", kamēr Jets ar 3:0 pārspēja Ņujorkas Rangers. Laine kļuvis par trešo hokejistu, kurš NHL ticis pie četriem "hat-trick" pirms savas 20. dzimšanas dienas. Nākamajās divās spēlēs soms guva pa vārtiem, kamēr Vinipegas komanda ar 3:2 pārspēja Ņūdžersijas Devils un ar 1:2 zaudēja Filadelfijas Flyers.

Laine šosezon 68 spēlēs guvis 40 vārtus un veicis 32 rezultatīvas piespēles. Pēdējās 11 spēlēs viņš katrā guvis pa vismaz vienam punktam, šajos mačos iemetot 15 vārtus un veicot sešas rezultatīvas piespēles.

Tikmēr Maršāns trīs spēlēs guva četrus vārtus un veica četras rezultatīvas piespēles, kamēr Bruins svinēja trīs uzvaras. Nedēļas pirmajā duelī viņš iemeta trīs vārtus un veica divas rezultatīvas piespēles, ceturto reizi karjerā vienā mačā tikdams pie pieciem punktiem, kamēr Bruins pagarinājumā ar 6:5 pārspēja Detroitas Red Wings. Turpinājumā kanādiešu uzbrucējs guva vienus vārtus, palīdzēdams ar 3:2 pārspēt Filadelfijas Flyers, bet nākamajā cīņā viņam bija divas rezultatīvas piespēles Bostonas komandas uzvarā 7:4 pār Čikāgas Blackhawks. Nedēļas noslēdzošajā mačā Maršāns nepiedalījās, Bruins ar 1:3 zaudējot Blackhawks.

Pašlaik 29 gadus vecais Maršāns šosezon 53 spēlēs guvis 29 vārtus un veicis 40 rezultatīvas piespēles, vidēji mačā iekrādams 1,30 punktus. Ar 69 punktiem Maršāns ir NHL 16.rezultatīvākais spēlētājs.

Savukārt Malkins četrās spēlēs guva trīs vārtus un veica piecas rezultatīvas piespēles, kamēr Penguins svinēja trīs uzvaras. Nedēļas pirmajā mačā krievu uzbrucējs guva vārtus un veica divas rezultatīvas piespēles, palīdzēdams Stenlija kausa čempioniem ar 4:3 pagarinājumā pārspēt Kalgari Flames, bet nākamajā duelī viņš iemeta vienus vārtus un vienu reizi rezultatīvi asistēja, "pingvīniem" ar 5:2 uzvarot Flyers. Turpinājumā Malkins atzīmējās ar rezultatīvu piespēli, "pingvīniem" ar 2:5 piekāpjoties Toronto Maple Leafs, bet nedēļas noslēdzošajā mačā krievu uzbrucējs guva vārtus un rezultatīvi asistēja uzvarā 3:1 pār Dalasas Stars.

Pašlaik 31 gadu vecais Malkins šosezon 66 spēlēs guvis 39 vārtus, NHL labāko snaiperu sarakstā ieņemot trešo vietu, kā arī veicis 48 rezultatīvas piespēles, ar 87 punktiem būdams otrais ražīgākais līgā. 2018.gadā Malkins 30 spēlēs guvis 25 vārtus un veicis 26 rezultatīvas piespēles.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi