Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 13. maijs
Ira, Iraīda, Irēna, Irina

Tambijevs: Nebūt ne visi HK Rīga hokejisti atbilst MHL līmenim

Nebūt ne visi Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) Latvijas komandas Rīga spēlētāji atbilst šīs līgas līmenim, uzskata vienības galvenais treneris Leonīds Tambijevs.

Jauno MHL sezonu Latvijas vienība sāka izteikti smagnēji, tomēr pēdējā laikā ir pratusi atgūties, Rietumu konferences kopvērtējumā ieņemot 12.vietu. No labāko astotnieka, kas sezonas izskaņā ļautu piedalīties izslēgšanas mačos, Rīga atpaliek par pieciem punktiem.

"Neveiksmīgo sezonas sākumu pārvarējām ar darbu. Katru dienu smagi strādājam. Spēlētāji ir iekrājuši pieredzi un sāk apjaust no viņiem prasīto. Tomēr vienalga pagaidām nespēlējam tā, kā vēlamies," Tambijevs izteicies intervijā portālam Championat.com. "Mēs spēlējam ar tiem hokejistiem, kuri ir mūsu rīcībā. Nebūt ne visi no viņiem atbilst MHL līmenim. Ja es to varētu, šie spēlētāji tiktu aizstāti ar citiem, taču tas nav iespējams. Mūsu izvēles iespējas ir ierobežotas."

Tāpat Tambijevs ir Latvijas U-20 izlases galvenais treneris. Viņa vadībā valstsvienība no 26.decembra līdz 5.janvārim Krievijas pilsētā Ufā startēs pasaules čempionātā elites divīzijā.

Gatavošanos turnīram komanda plāno uzsākt 9.decembrī, jau maksimāli ātri treniņnometnes sākumā piesaistot arī Ziemeļamerikā spēlējošos izlases kandidātus. Vienībai savā laukumā paredzētas divas pārbaudes spēles ar MHL klubu Sanktpēterburgas SKA-1946.

"Es jau redzu komandu, kas dosies uz čempionātu. Brīvas pašlaik ir divas vai trīs pozīcijas," izcēlis Tambijevs. "Visiem skaidrs, ka turnīrā nebūsim favorīti. Mūsu galvenais uzdevums ir saglabāt vietu elites divīzijā. Būsim gatavi katrai spēlei."

Tambijevs prognozē, ka Latvijas izlases rindās Ufā spēlēs astoņi līdz deviņi Rīgas vienības spēlētāji.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi