Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Toronto Stenlija kausā ievadā atstāj "sausā" pēdējo divu sezonu čempioni Lightning

Toronto Maple Leafs komanda pirmdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas pirmās kārtas pirmajā spēlē pārliecinoši uzvarēja iepriekšējo divu sezonu čempioni Tampabejas Lightning.

"Maple Leafs" Austrumu konferences ceturtdaļfināla pirmajā spēlē mājās uzvarēja ar 5:0 (1:0, 3:0, 1:0) un sērijā līdz četrām uzvarām panāca 1-0.

Toronto komandas vārtsargs Džeks Kempbels šajā mačā atvairīja 23 metienus un otro reizi karjerā Stenlija kausa izcīņā palika nepārspēts. Ostons Metjūss guva divus vārtus un rezultatīvi piespēlēja, bet Mičam Mārneram bija vārti un divas piespēles.

"Maple Leafs" šajā mačā neitralizēja visus piecus pretinieku vairākumus, turklāt vienā no tiem guva vārtus un pirmajā periodā izturēja lielo piecu minūšu mazākumu.

Ar pārliecinošu uzvaru Austrumu konferencē Stenlija kausa izcīņu sākusi arī Karolīnas "Hurricanes", kas mājās uzvarēja Bostonas "Bruins" ar rezultātu 5:1 (0:0, 2:0, 3:1).

Otrajā periodā Sets Džerviss un Nīno Nīderraiters guva vārtus ar divu minūšu handikapu un ieguva "Hurricanes" komandai vadību, ko tā līdz mača beigām neatdeva. Anti Rānta atvairīja 35 pretinieku mestās ripas.

"Hurricanes" šajā sezonā bostoniešus uzvarējusi visās četrās spēlēs ar vārtu attiecību 21:2.

Tāpat kā Toronto hokejisti "sauso" uzvaru, turklāt viesos, izcīnīja Sentluisas "Blues", kas ar 4:0 (2:0, 1:0, 1:0) apspēlēja Minesotas "Wild".

Visos "Blues" vārtu guvumos piedalījās Davids Pero, kurš izcēlās ar "hat-trick" un rezultatīvu piespēli. Pērn Pero Stenlija kausa izcīņā nepiedalījās, jo bija inficējies ar Covid-19.

Vēl Torijs Krags atzīmējās ar trīs rezultatīvām piespēlēm, bet Ville Husso tika galā ar visiem 37 minesotiešu metieniem.

Uzvaru viesos Rietumos svinēja arī Losandželosas "Kings", kas ar 4:3 (2:1, 1:2, 1:0) guva virsroku pār Edmontonas "Oilers".

Nepilnas sešas minūtes pirms pamatlaika beigām "Kings" komandai uzvaras vārtus guva Filips Dano. 

Iepriekšējā sezonā finālsērijā Tampabejas "Lightning" ar rezultātu 4-1 uzvarēja Monreālas "Canadiens".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi