Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Otrdiena, 23. aprīlis
Jurģis, Juris, Georgs

Uzbrucējs Andersons palīdz Langenthal komandai triumfēt Šveices otrajā līgā

Latviešu uzbrucējs Toms Andersons trešdien palīdzēja Langenthal komandai triumfēt Šveices pēc spēka otrajā līgā (NLB).

Langentāles vienība NLB finālsērijas ceturtajā spēlē savā laukumā ar 3:1 pārspēja "La Chaux-de-Fonds" hokejistus, sērijā līdz četrām uzvarām triumfējot ar 4-0.

Andersons trešdien atzīmējās ar vienu rezultatīvu piespēli, kas viņam bija vienīgais punkts finālsērijā.

"Langenthal" komandai kā NLB čempione izcīnījusi tiesības piedalīties pārspēlēs par vietu valsts augstākajā līgā jeb NLA. Tiesa, Langentāles vienības halle un infrastruktūra neatbilst NLA prasībām, tādējādi tās spēlēšana Šveices augstākajā līgā būtu zem jautājuma zīmes. Nesen komandas vadība "Berner Zeitung" atklāja, ka gatava cīnīties par vietu NLA.

"Langenthal" pārspēlēs būs jāspēlē ar komandu, kas zaudēs NLA "play-out" sērijā. Tajā Harija Vītoliņa un Viktora Ignatjeva vadītā "Davos" ir vadībā ar 3-1 pret Rapersvīles "Jona Lakers".

Pašlaik 25 gadus vecais Andersons šajā sezonā NLB regulārajā čempionātā 43 spēlēs guva desmit vārtus un veica 17 rezultatīvas piespēles, bet izslēgšanas turnīrā viņam 14 mačos bija trīs precīzi metieni un piecas rezultatīvas piespēles.

Janvārī viņš noslēdza divu gadu līgumu ar NLA klubu Langnau "Tigers", kuru pārstāv latviešu vārtsargs Ivars Punnenovs un uzbrucējs Rihards Melnalksnis. Tiesa, šosezon viņš Šveices spēcīgākajā līgā nespēlēja, atrazdamies īrē "Langenthal" vienībā.

Zīmīgi, ka jau iepriekšējā sezonā Andersons izmēģināja spēkus "Tigers" vienībā, aizvadot četras spēles cīņā par vietas saglabāšanu NLA čempionātā. Šo cīņu laikā viņš atzīmējās ar vienu rezultatīvu piespēli, bet uz klubu hokejists esot atstājis labu iespaidu.

Andersons Šveicē spēlē jau no jauniešu vecuma un viņam ir šīs valsts spēlētāja licence, tāpēc viņš neskaitās kā leģionārs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Daugaviņš: Kluba sezonas beigas bija vilšanās

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Kaspars Daugaviņš pirmdien sarunā ar žurnālistiem sacīja, ka sezonas izskaņa klubā bija liela vilšanās, jo neizdevās izcīnīt čempionu titulu.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi