Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Vārtsargam Kalniņam divas rezultatīvas piespēles KHL mačā

Latviešu vārtsargs Jānis Kalniņš trešdien izcēlās ar divām rezultatīvām piespēlēm Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē, palīdzēdams Helsinku Jokerit komandai izcīnīt uzvaru.

"Jokerit" viesos ar 4:2 (0:0, 2:0, 2:2) pārspēja Nursultanas "Baris", izcīnot piekto uzvaru pēdējās septiņās spēlēs.

Kalniņš ar rezultatīvām piespēlēm izcēlās trešā perioda otrajā pusē. Vispirms viņš septiņas minūtes pirms pamatlaika beigām palīdzēja Marko Antilam mazākumā panākt 3:1. Otro reizi viņš izcēlās 38 sekundes pirms finālsvilpes, kad ievadīja uzbrukumu, kuru ar precīzu metienu tukšos vārtos noslēdza Antila.

Savukārt savos pamatpienākumos - ripu atvairīšanā - Kalniņš neitralizēja 28 no 30 pretinieku metieniem.

Latviešu vārtsargs šosezon atzīmējies jau ar trim rezultatīvām piespēlēm, bet karjeras laikā viņš kopumā asistējis piecos precīzos metienos.

Tikmēr uzbrucēju Kaspara Daugaviņa un Mārtiņa Karsuma pārstāvētā Maskavas "Spartak", kuru trenē Oļegs Znaroks un Harijs Vītoliņš, viesos ar 3:4 (0:2, 3:0, 0:1, 0:1) pagarinājumā piekāpās Pekinas "Kuņluņ Red Star".

Daugaviņš laukumā pavadīja 20 minūtes un 40 sekundes, kuru laikā divas reizes meta pa vārtiem un uzvarēja vienā no trim iemetieniem, bet Karsums 17 minūtēs un 54 sekundēs atzīmējās ar diviem metieniem pa vārtiem, diviem spēka paņēmieniem un visiem četriem uzvarētiem iemetieniem.

Daugaviņš šajā sezonā 32 spēlēs guvis sešus vārtus un veicis desmit rezultatīvas piespēles, kamēr Karsumam tikpat cīņās ir deviņi precīzi metieni un piecas piespēles.

Tāpat zaudējumu cieta uzbrucēja Mika Indraša pārstāvētā Maskavas "Dinamo", kas divu Krievijas galvaspilsētas komandu duelī viesos ar 1:2 (1:1, 0:0, 0:1) atzina CSKA pārākumu.

Indrašis nospēlēja 15 minūtes un 43 sekundes, kuru laikā divas reizes meta pa vārtiem un uzvarēja trīs no astoņiem iemetieniem. Viņam šajā sezonā 28 mačos ir četri vārti un deviņas rezultatīvas piespēles.

Maskavas "Dinamo" ar 43 punktiem 35 cīņās ir trešā Rietumu konferencē, Maskavas "Spartak" ar tādu pašu bilanci ieņem ceturto vietu, bet "Jokerit" ar 41 punktu 33 spēlēs ieņem septīto pozīciju.

Šosezon KHL čempionātā piedalās 24 komandas - pa 12 Rietumu un Austrumu zonā.   

Regulārajā čempionātā katra komanda tāpat kā iepriekšējā sezonā aizvadīs pa 62 spēlēm, pēc kurām pa astoņiem labākajiem klubiem iekļūs Gagarina kausa izcīņā.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi