Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +6 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Vārtsargs Rinne NHL spēlē gūst vārtus, kaldinot Predators uzvaru

Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienības Nešvilas Predators vārtu vīrs Peka Rinne ceturtdienas spēlē ripu raidīja pāri visam laukumam, gūdams vārtus, palīdzot savai komandai izcīnīt uzvaru.

"Predators" viesos ar 5:2 (3:0, 0:1, 2:1) uzvarēja Čikāgas "Blackhawks".

Uzvarētāju labā vārtus guva Mets Dušeins, Viktors Arvidsons, Kolins Blekvels un Niks Bonino. Tāpat precīzu raidījumu veica Rinne, kurš pašā spēles izskaņā, kad pretinieki bija noņēmuši vārtsargu, ripu raidīja pāri visam laukumam. NHL neviens vārtsargs ko tādu nebija paveicis jau sešus gadus.

Tāpat šī spēle zīmīga bija galvenajam treneri Džonam Hainsam, kurš svinēja savu pirmo panākumu pie "Predators" stūres.

Iespaidīgu uzvaras sēriju tikmēr turpina Tampabejas "Lightning", kas mājās ar 4:0 (2:0, 2:0, 0:0) uzvarēja Arizonas "Coyotes", svinot jau devīto panākumu pēc kārtas.

Divas rezultatīvas piespēles nopelnīja kapteinis Stīvens Stemkoss, Sedriks Pakets un Pets Marūns, bet Ņikitam Kučerovam tikpat gūti vārti.

Citā duelī Anaheimas "Ducks" savā laukumā ar 0:3 (0:1, 0:1, 0:1) piekāpās Dalasas "Stars", kas svinēja jau sesto uzvaru pēc kārtas. 1+1 iekrāja Rūps Hincs, bet vēl pa reizei precīzi meta Aleksandrs Radulovs un Deniss Gurijanovs.

Citviet Losandželosas "Kings" viesos ar 5:2 (4:0, 0:2, 1:0) uzvarēja Vegasas "Golden Knights". Divus vārtus uzvarētāju labā guva Adrians Kempe, bet 1+1 iekrāja Tailers Tofoli. Vegasas klubā precīzi meta Railijs Smits un Makss Pačioreti.

Tikmēr Kalgari "Flames" mājās ar 2:1 (1:0, 1:1, 0:0) bija labāki pār Minesotas "Wild". Kalgari komandā precīzi meta Džonijs Gudro un Dereks Raians, bet goda vārtus "Wild" rindās guva Mets Cukarello. Savukārt Bostonas "Bruins" savā laukumā ar 5:4 (1:1, 2:2, 2:1) uzvarēja Vinipegas "Jets". Bostonas komandā "hat-trick" guva Davids Pastrņāks, bet "Jets" rindās vārti un rezultatīva piespēle Kailam Konoram, kamēr Nikolajs Ēlers divreiz rezultatīvi piespēlēja.

Visbeidzot Monreālas "Canadiens" mājās ar 2:4 (1:0, 1:1, 0:3) zaudēja Edmontonas "Oilers", piedzīvojot jau astoto neveiksmi pēc kārtas.

Raians Ņūdžents-Hopkinss "Oilers" komandā iemeta vārtus un reizi rezultatīvi piespēlēja, bet Leons Draizaitls atdeva divas piespēles. "Canadiens" komandā vārtus guva Jesperi Kotkaniemi un Filips Dano.

Jau ziņots, ka Latvijas hokeja izlases vārtsargs Elvis Merzļikins ceturtdien NHL spēlē atvairīja 30 pretinieku izdarītos metienus, tomēr ar to nebija gana, lai palīdzētu savai komandai Kolumbusas "Blue Jackets" izcīnīt uzvaru.

"Blues" viesos ar 1:3 (0:0, 1:2, 0:1) piekāpās Sanhosē "Sharks". Merzļikins zaudējušās komandas vārtos aizvadīja visu spēli, tiekot galā ar 30 no 33 metieniem, kopumā atvairot 90,9% raidījumu.

Savukārt Bufalo "Sabres" ar latvieti Zemgu Girgensonu sastāvā ceturtdien piedzīvoja pārliecinošu zaudējumu pret šobrīdējo čempioni Sentluisas "Blues".

"Sabres" viesos ar 1:5 (0:2, 1:1, 0:2) piekāpās Sentluisas "Blues".

Girgensons laukumā pavadīja 11 minūtes un 37 sekundes, no tām pusminūti nospēlējot mazākumā. Uzbrucējs pielietoja četrus spēka paņēmienus un spēli noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu -3.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi