Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +1 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Videls: Rezultāts pret Slovan ir apkaunojošs

Latvijas komandas Rīgas Dinamo pirmdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mačā piedzīvotais zaudējums Bratislavas Slovan vienībai ir apkaunojošs, uzskata rīdzinieku uzbrukuma līderis Līnuss Videls.

Jau ziņots, ka Dinamo pirmdien viesos ar rezultātu 1:2 zaudēja Bratislavas Slovan vienībai.

"Šis rezultāts ir apkaunojošs. Mēs spēlējām briesmīgi. Pretiniekam bija tikai trīs maiņas, viņiem nav iespējas iekļūt izslēgšanas spēlēs. Neskatoties uz to, Slovan bija par mums ātrāki, viņi vairāk strādāja, centās. Likās, ka viņi grib iekļūt play-off, nevis mēs. Tā nedrīkst būt. Man ir kauns par savu un komandas spēli šajā mačā," klubs citē Videla teikto.

"Mums bija 19 metieni pa vārtiem, bet pēc divām trešdaļām bija tikai 11. Jā, kaut ko viņi nobloķēja, bet kopumā mēs neko neizdarījām. Šī bija viena no svarīgākajām spēlēm. Rezultāts ir ļoti, ļoti slikts," atzīst Videls.

Rīdzinieki pēdējās divās spēlēs zaudējuši Rietumu konferences divām vājākajām komandām, abas reizes neizmantojot iespēju atgriezties play-off zonā.

"Mums joprojām ir iespēja iekļūt izslēgšanas spēlēs. Paši situāciju esam izveidojuši ļoti sarežģītu. Mums ir jāuzvar četras, piecas atlikušās spēles un varam uz kaut ko cerēt. Jā, tas nebūs viegli. Bet mēs to varam. Ir jāatvēsina galva un ar pilnu jaudu jāiet katrā mačā, sevi nesaudzējot," pauž Videls.

Rīgas Dinamo ar 54 punktiem 57 spēlēs Rietumu konferencē ieņem devīto vietu, no pirmā astoņnieka atpaliekot par diviem punktiem.

Rīgas Dinamo šīs izbraukuma tūres pirmajā mačā sestdien ar 1:3 piekāpās Minskas Dinamo, zaudējot svarīgus punktus cīņā par pirmo astoņnieku. Savukārt pēc šodienas spēles Latvijas klubam sāksies izlašu pārtraukums, tomēr arī tajā būs spēles, jo 6.februārī komanda Koventri pilsētā spēkosies ar Lielbritānijas izlasi, kas gatavojas pasaules čempionātam elites divīzijā.

Pēc tam nākamais KHL mačs rīdziniekiem būs 11.februārī savā laukumā pret vārtsarga Jāņa Kalniņa pārstāvēto Helsinku Jokerit, bet 15.februārī būs duelis Rīgā zem klajas debess pret Minskas Dinamo.

Top komentāri

Minuss Fidels
M
Visi tā kaunās un sevi pašsausta, ka neviens nespēlē.
D
D
Kāda valsts tāda hokeja komanda.Tūdalu bomži.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi