Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Otrdiena, 30. aprīlis
Liāna, Lilija

VIDEO: Oilers zvaigzne Makdeivids NHL spēlē iemet 4 vārtus līderiem

Edmontonas Oilers zvaigzne Konors Makdeivids pirmdien guva četrus vārtus un atdeva vienu rezultatīvu piespēli, palīdzot savai komandai Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlē sagraut turnīra līderi Tampabejas Lightning.

Oilers savās mājās svinēja panākumu ar rezultātu 6:2 (2:1, 2:0, 2:1), izcīnot piekto uzvaru pēdējos septiņos mačos.

Makdeivids spēles otrajā minūtē atklāja rezultātu, taču Alekss Kilorns drīz atjaunoja neizšķirtu. Tiesa, divas ar pusi minūtes pirms pirmā pārtraukuma, Oilers atkal panāca vadību, kad pēc Makdeivida piespēles skaitlisko vairākumu realizēja Leons Draizaitls.

Turpinājums Edmontonas komandai bija vēl iespaidīgāks, jo spēles otrajā periodā Makdeivids un Īro Pakarinens panāca 4:1, bet noslēdzošajā trešdaļā Oilers līderis iemeta vēl divas ripas, sagādājot NHL līderei graujošo zaudējumu.

Četrus vārtus spēlē Makdeivids guva pirmo reizi karjerā, bet šosezon pretinieku vārtsargus ir pārspējis 21 reizi, kas gan krietni atpaliek no līgas līdera Aleksandra Ovečkina, jo Vašingtonas Capitals snaiperis šosezon ir izcēlies jau 32 reizes.

"Spēlējot pret līgas līderi ir jābūt gatavam parādīt savu labāko sniegumu. Iepriekš mēs piedzīvojām pārīs neveiksmīgas spēles pret Austrumu konferences komandām, tāpēc šoreiz pret viņu vadošo komandu mums bija nepieciešams panākums," sacīja Makdeivids.

"Spēlējot junioru līgā, man bija izdevies gūt piecus vārtus spēlē, taču profesionālajā hokejā tas nav tik viegli," atzina talantīgais uzbrucējs.

Jāpiebilst, ka Makdevids ir trešais spēlētājs, kuram šosezon NHL čempionātā izdevies gūt četrus vārtus vienā spēlē. Pirms viņa ko līzīgu iespēja arī Ovečkins un Patrīss Beržerons no Bostonas Bruins.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi