Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

VIDEO: Sharks uzbrucējs Torntons gūst savus 400.vārtus NHL

Sanhosē Sharks komandas uzbrucējs Džo Torntons otrdien guva savus 400.vārtus Nacionālās hokeja līgas (NHL) čempionātā.

Torntons ar gūtiem vārtiem palīdzēja Sharks vienībai otrdien ar rezultātu 5:4 (3:0, 0:3, 2:1) pārspēt līgas līderi Nešvilas Predators.

Ar precīzu metienu pieredzējušais Torntons izcēlās 54.minūtē, turklāt šis vārtu guvums nodrošināja Sharks komandai uzvaru.

 

Zīmīgi, ka pirmajā periodā mājinieki nonāca vadībā ar 3:0, tomēr pēc tam pamanījās ielaist četrus vārtus pēc kārtas. Uzvaru beigās nodrošināja Džo Pavelska un Torntona precīzie metieni.

Torntons līdz ar to kļuvis par septīto spēlētāju NHL vēsturē, kurš regulārajā čempionātā aizvadījis vismaz 1500 spēles, guvis 400 vārtus un veicis 1000 rezultatīvas piespēles. Regulārā čempionāta ietvaros 1503 spēlēs Torntons tagad guvis 400 vārtus un veicis 1032 piespēles.

Vēl šajā otrdienas mačā 400.rezultatīvo piespēli veica Sharks komandas zviedru aizsargs Ēriks Kārlsons.

Tikmēr Predators labā ar diviem precīziem metieniem un vienu rezultatīvu piespēli atzīmējās Filips Fošbergs.

Savukārt pēc diskvalifikācijas otrdien laukumā atgriezās Vašingtonas Capitals uzbrucējs Toms Vilsons, kurš palīdzēja pašreizējajai Stenlija kausa čempionei viesos ar 5:2 (2:0, 1:1, 2:1) pārspēt Minesotas Wild.

Pirms sezonas Vilsons par pārbaudes mačā izpildītu spēcīgu sitienu galvas rajonā Oskaram Sundkvistam no Sentluisas Blues vienības saņēma 20 spēļu diskvalifikāciju, bet otrdien tā tika samazināta līdz 14 cīņām. Tā kā uzbrucējs jau bija izlaidis sezonas pirmās 16 spēles, otrdien viņš varēja atgriezties laukumā.

Atgriešanās Vilsonam bija sekmīga, jo viņš pirmajā periodā guva komandas otros vārtus.

Teicamu sniegumu Capitals sastāvā demonstrēja arī Dmitrijs Orlovs, kuram divi vārti un viena rezultatīva piespēle.

Tikmēr jau sestajā spēlē pēc kārtas ar rezultativitāti izcēlās Džons Tavaress, kura pārstāvētā Toronto Maple Leafs izbraukumā ar 5:1 (2:1, 3:0, 0:0) pieveica līgas vājāko vienību Losandželosas Kings.

Tavaress šajā spēlē atzīmējās ar vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm. Pēdējo sešu maču laikā viņš kopumā izcēlies ar pieciem vārtiem un piecām rezultatīvām piespēlēm.

Savukārt piekto uzvaru pēc kārtas izcīnījusi Floridas Panthers, kas viesos ar 2:1 (0:0, 2:0, 0:1) pārspēja Filadelfijas Flyers.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka latviešu uzbrucējs Zemgus Girgensons otrdien atgriezās laukumā un palika bez rezultativitātes punktiem, kamēr viņa pārstāvētā Bufalo Sabres komanda izcīnīja trešo uzvaru pēc kārtas, jo savā laukumā ar 2:1 (1:0, 1:1, 0:0) pārspēja Austrumu konferences līderi Tampabejas Lightning.

NHL Austrumu konferences līderpozīcijā ar 25 punktiem 18 spēlēs joprojām ir Lightning, kamēr vairs tikai punktu zaudē Maple Leafs. Savukārt Sabres ar 22 punktiem ieņem augsto piekto pozīciju.

Tikmēr Rietumu konferences līderpozīcijā ar 27 punktiem 18 spēlēs ir Predators, par trim punktiem apsteidzot Wild hokejistus.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi