Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

VIDEO: Ārkārtīgi rupjš spēka paņēmiens NHL pārbaudes mačā; vainīgais nespēlēs pusi sezonas

Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Sanhosē Sharks uzbrucējs Rafi Toress pēc kārtējā rupjā spēka paņēmiena saņēmis iespaidīgu 41 spēles diskvalifikāciju.

Incidents notika pirmssezonas pārbaudes spēlē sestdien, kad Toress veica nevajadzīgu spēka paņēmienu galvā pret Anaheimas Ducks spēlētāju Jākobu Silfverbergu.

Tagad NHL Spēlētāju drošības departaments nolēmis, ka Toresam būs jāizlaiž regulārās sezonas pirmā puse.

Šī ir jau piektā diskvalifikācija Toresa NHL karjerā par līdzīga tipa sitieniem. Iepriekš viņš 21 spēli bija izlaidis pēc tam, kad, spēlējot Fīniksas Coyotes sastāvā, 2012.gada Stenlija kausa laikā veica sitienu galvā Čikāgas Blackhawks uzbrucējam Marianam Hosam.

Tāpat viņš 2013.gada Stenlija kausa laikā līdzīgi izdarīja pret Losandželosas Kings spēlētāju Džeretu Stolu, kad izlaida sešas spēles, 2012.gada janvārī pēc spēka paņēmiena pret Minesotas Wild aizsargu Neitu Prouseru izlaida divus mačus, bet uz četrām spēlēm atpūtās 2011.gada aprīlī, kad, pārstāvot Vankūveras Canucks vienību, līdzīgi bija rīkojies pret Edmontonas Oilers spēlētāju Džordanu Eberli.

Iepriekš NHL vēsturē ilgākā diskvalifikācija pēc spēlētāja pārkāpuma pret spēlētāju bija piešķirta 2007.gadā, kad Ņujorkas Islanders hokejists Kriss Saimons iespēra ar slidu Pitsburgas Penguins uzbrucējam Jarko Rūtu. Toreiz līgas kauslis izlaida 30 mačus.

Vēl 1927.gadā Bostonas Bruins spēlētājam Billijam Koutu par kautiņu tika piespriesta mūža diskvalifikācija, ko gan vēlāk saīsināja līdz diviem ar pusi gadiem.

Iepriekšējās divās sezonās kājas traumu dēļ Toress aizvadījis tikai 12 spēles, bet tagad viņš laukumā varēs atgriezties 2016.gada 14.janvārī plānotajā cīņā ar Edmontonas Oilers.

Tāpat Toress nesaņems algu, kas šajā laikā bija plānota 440 860 dolārus (388 000 eiro) liela.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi