Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

VIDEO: Balcers gūst vārtus Sharks zaudējumā pagarinājumā

Latvijas hokejists Rūdolfs Balcers otrdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā guva vārtus, tiekot pie rezultativitātes punkta jau piekto spēli pēc kārtas, taču tas neglāba viņa pārstāvēto Sanhosē Sharks no neveiksmes pagarinājumā.

"Sharks" izbraukumā ar rezultātu 2:3 (0:0, 1:2, 1:0, 0:1) piekāpās Tampabejas "Lightning", piedzīvojot ceturto zaudējumu pēdējās piecās spēlēs.

Balcers guva komandas pirmos vārtus, kad spēles 25.minūtē vārtu priekšā laboja Marka Eduāra Vlasiča izpildītā metiena trajektoriju un palīdzēja ripai nokļūt vārtos.

 

Latvijas hokejists šajā spēlē uz ledus bija 13 minūtes un 30 sekundes, no kurām 35 sekundes arī spēlēja mazākumā. Gūtajiem vārtiem viņš pievienoja divu minūšu noraidījumu, divus metienus pa vārtiem un trīs spēka paņēmienus, noslēdzot spēli ar lietderības koeficientu +1.

Balcers, tiekot pie rezultativitātes punktiem jau piekto spēli pēc kārtas, ir pietuvojies Sergeja Žoltoka NHL sasniegumam. Žoltokam 2003.gadā Minesotas "Wild" rindās izdevās tikt pie rezultativitātes punktiem sešas spēles pēc kārtas.

Otrus vārtus Sanhosē vienības labā guva Logans Kutūrs, bet mājinieku labā uzvaras vārtus guva Viktors Hedmans.

Citā spēlē Teodora Bļugera Pitsburgas "Penguins" savā laukumā ar rezultātu 3:4 (2:2, 1:1, 0:0, 0:1) pagarinājumā piekāpās Vašingtonas "Capitals", bet Zemgus Girgensona Bufalo "Sabres" izbraukumā atzina Vegasas "Golden Knights" pārākumu, zaudējot ar 5:2 (2:0, 2:1, 1:1). Abi mači tika aizvadīti bez latviešu dalības, jo Bļugers atgūstās pēc žokļa operācijas, bet Girgensons dziedē iepriekš gūto savainojumu.

"Sharks" ar izcīnītiem 48 punktiem 46 spēlēs Rietumu konferencē ierindojas desmitajā vietā, bet Austrumu konferencē "Penguins" ar 62 punktiem 46 spēlēs atrodas piektajā vietā un "Sabres" ar 35 punktiem 45 mačos ieņem 13.pozīciju.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi