Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +19 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

VIDEO: Bārtulis KHL mačā gūst uzvaras vārtus pāri visam laukumam

Raidot ripu pāri visam laukumam, savus pirmos vārtus šajā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) sezonā otrdien guva latviešu aizsargs Oskars Bārtulis, palīdzot Kazahstānas vienībai Astanas Baris ar rezultātu 2:1 (0:0, 0:0, 2:1) izbraukumā pieveikt Hantimansijskas Jugra.Šajā mačā rezultāts tika atklāts vien 51.

minūtē, kad izcēlās Baris kanādiešu uzbrucējs Dastins Boids, bet drīz vien Astanas komandas spēlētājs Romāns Savčenko tika noraidīts, kas Jugra komandu izprovocēja nomainīt vārtsargu pret sesto laukuma spēlētāju. To izmantoja Bārtulis, kurš 53.minūtē precīzi meta no savas laukuma puses aizvārtes un panāca jau 2:0.Kaut pamatlaika pēdējā minūtē vienus vārtus Jugra komandā atguva čehs Lukāšs Kašpars, izmantojot tieši Bārtuļa noraidījumu, Baris izcīnīja uzvaru.Kopā Bārtulis šajā mačā laukumā pavadīja 24 minūtes un 54 sekundes, kas bija ilgākais spēles laiks savā komandā, izceļoties ar divām soda minūtēm, diviem metieniem un vienu spēka paņēmienu.Šī Bārtulim bija ceturtā spēle šajā KHL sezonā, un latvietis nopelnīja pirmo rezultativitātes punktu.

Bārtuļa iepriekšējās divās sezonās pārstāvētais KHL klubs Doņeckas Donbass no Ukrainas valstī nestabilās situācijas dēļ šajā sezonā čempionātā nespēlē. Sezona raksturota kā kluba "akadēmiskais pārtraukums". Ar spēlētājiem un treneriem noslēgtie līgumi tikuši iesaldēti uz vienu gadu, bet tiem ļauts vienoties ar citām komandām par viena gada līgumiem.

Baris komandas galvenais treneris ir iepriekš Donbass vienībā strādājušais Andrejs Nazarovs, kurš gan pašlaik turpina izciest sešu spēļu diskvalifikāciju. 

Tikmēr ar rezultatīvu piespēli otrdien izcēlās latviešu uzbrucējs Kaspars Daugaviņš, palīdzot Maskavas Dinamo komandai, ko trenē Harijs Vītoliņš, bet pārstāv arī Mārtiņš Karsums, ar 5:3 (4:1, 1:2, 0:0) savā laukumā uzveikt Podoļskas Vitjaz vienību.

Jau līdz spēles 12.minūtei maskavieši bija izvirzījušies vadībā ar 4:1, bet otrās trešdaļas ievadā guva arī piektos vārtus, uzvaru no rokām vairs neizlaižot un tiekot pie sestās uzvaras pēc kārtas. Uzvarētājiem pa diviem vārtiem guva Deniss Mosaļovs un Maksims Pestuško.

Daugaviņš šajā mačā laukumā pavadīja 14 minūtes un 49 sekundes, kuru laikā arī veica septiņus metienus pa vārtiem, bloķēja divus pretinieku metienus un izpildīja vienu spēka paņēmienu. Pēdējās sešās spēlēs Daugaviņš savācis četrus vārtus un divas rezultatīvas piespēles.

Tikmēr Karsums šoreiz nospēlētajās 15 minūtēs un 31 sekundē izcēlās ar divām soda minūtēm, kuru izciešanas laikā Vitjaz guva noslēdzošos vārtus cīņā. Tāpat viņš veica vienu spēka paņēmienu, uzvarēja abos iemetienos, kuros piedalījās, un pret latvieti divreiz tika pārkāpti noteikumi.

VIDEO




Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi